Επισημη πλεον η διασπαση Symantec – Veritas

Θέλοντας να δώσει ένα ισχυρό brand με αναφορά τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον, η Symantec ανακοίνωσε την επίσημη διάσπασή της σε δύο εταιρείες, με τη δεύτερη να αποκτά νέο λογότυπο αλλά να διατηρεί την επωνυμία Veritas Technologies Corporation. Η νέα εταιρεία θα διαπραγματεύεται ανεξάρτητα στο χρηματιστήριο και θα έχει υπό τη σκέπη της το Information Management business, το οποίο αποτελείται από τα backup and recovery, archiving, eDiscovery, storage management και information availability solutions.

“Η Veritas παραμένει ένα ισχυρό εμπορικό σήμα, με δυνατή παρακαταθήκη στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας. Έτσι μετά από προσεκτική εξέταση ήταν μια εύκολη επιλογή ως brand”, δήλωσε ο Michael A. Brown, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Symantec.

Η Veritas δημιούργησε πωλήσεις ύψος $2,5 δις για τη Symantec το 2014, ενώ δραστηριοποείται σε μια αγορά το συνολικό ύψος της οποίας ανέρχεται στα $11δις και η οποία έως το 2018 θα ανέλθει στα $16 δις. Υπό το πρίσμα αυτό η διάσπαση κρίθηκε ως η καλύτερη λύση προκειμένου οι ξεχωριστές εταιρείες να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία και να είναι σε θέση να εστιάσουν καλύτερα στις αντίστοιχες περιοχές δραστηριοποίησής τους.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.