Επενδυση της Microsoft στην Ελλαδα με δημιουργια 550 θεσεων εργασιας

Μια νέα, σημαντική επένδυση στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών βρίσκεται υπό εξέλιξη. Ο λόγος για μια επένδυση που ετοιμάζει η Microsoft, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνεργασία με την Teleperformance, θα δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα περιφερειακό κέντρο υποστήριξης (contanct & support center), στο οποίο θα απασχολούνται 550 άτομα, και θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες χρηστών που μιλούν 30 γλώσσες.

Για τα σχέδια της Microsoft, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η διευθύνουσα σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής, Πέγκυ Αντωνάκου, η οποία βρέθηκε στο μέγαρο Μαξίμου μαζί με στελέχη της Teleperformance. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft, το οποίο θα επισκεφτεί τη χώρα μας.

Το πλάνο περιλαμβάνει κατ’ αρχήν τη δημιουργία κοινοπραξίας της Microsoft Ελλάς με την Teleperformance προκειμένου να ξεκινήσει η δημιουργία του κέντρου. Ένας από τους λόγους που επελέγη η Ελλάδα είναι το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η χώρα μας.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως η Teleperformance Hellas είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των υπηρεσιών call center και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί καταναλωτές σε 29 χώρες.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.