Επενδυσεις σε νεες γραμμες παραγωγης απο την Epson

Η Epson ανακοίνωσε επενδύσεις ύψους περίπου 160 εκ. ευρώ σε δύο νέες γραμμές παραγωγής στην Ιαπωνία.  Οι γραμμές αυτές δημιουργήθηκαν για να κατασκευάσουν κεφαλές εκτύπωσης νέας γενιάς, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα των ink jet εκτυπωτών για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση και θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τέλος 2013, αρχές 2014.  Με την πλήρη αυτοματοποίηση της γραμμής συναρμολόγησης, η Epson θα επιτύχει σημαντικές βελτιώσεις στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα των προϊόντων της.

Η καινούργια κεφαλή εκτύπωσης της Epson βασίζεται σε μια προηγμένη σχεδίαση  που συνδυάζει την inkjet τεχνολογία και τεχνογνωσία που η Epson έχει δημιουργήσει με τεχνολογία state-of-the-art MEMS. Χρησιμοποιώντας ως βάση την υψηλή ακρίβεια, την αντοχή και την ευελιξία της τεχνολογίας Micro Piezo, η νέα βελτιωμένη κεφαλή έρχεται να διεκδικήσει πιο συμπαγή σχεδίαση, ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια αλλά και βελτιωμένη κλίμακα κόστους.

Η Epson πιστεύει ότι η ενισχυμένη ακρίβεια και η πυκνότητα της νέας κεφαλής εκτύπωσης, θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα για περαιτέρω βελτίωση της υψηλής απόδοσης των inkjet εκτυπωτών και θα οδηγήσει τις εξελίξεις στην τεχνολογία των εκτυπωτών ακόμα πιο μπροστά.