Επεκταση της Skroutz στην Τουρκια

Η Skroutz στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης σε αγορές του εξωτερικού, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του www. alve.com, μιας μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων στην Τουρκία. Σκοπός είναι το www. alve.com να εδραιωθεί ως μία αξιόπιστη πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και να αποτελέσει ιεργαλείο έρευνας αγοράς για τους Τούρκους καταναλωτές.

Η επιλογή της γειτονικής χώρας για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Skroutz A.E. εκτός συνόρων, βασίζεται στην τεράστια δυναμική ανάπτυξης που παρουσιάζει η online αγορά στην Τουρκία. Ο στόχος της τρέχουσας χρονιάς, είναι η μεγιστοποίηση των συνεργατών και των e-shops που συμμετέχουν, ώστε σταδιακά να αυξηθεί η κίνηση της ιστοσελίδας και το www. alve.com να εισέλθει δυναμικά στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου της Τουρκίας.

Το www. alve.com βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τις 20 Μαρτίου 2013, φιλοξενώντας 10 ηλεκτρονικά καταστήματα και περισσότερα από 93.000 προϊόντα σε πάνω από 600 κατηγορίες, όπως τεχνολογία, σπίτι – κήπος, χόμπι – αθλητισμός, auto – moto, μόδα – ομορφιά και παιδικά – βρεφικά.