Επεκταση δραστηριοτητων για τη Synergy

Στην αγορά των μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων επεκτείνεται η dd Synergy Hellas, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών που σχετίζονται με τις λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού της γερμανικής SAP.

Συγκεκριμένα, η dd Synergy, όπως ανέφερε σε συνάντηση με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μπρατάκος, έχει ήδη ξεκινήσει υλοποιήσεις του SAP Business One σε επιχειρήσεις που έχουν ως 15 χρήστες και αποτελούν μία αρκετά μεγάλη αγορά.

Η dd Synergy δημιουργήθηκε το 1999, απασχολεί 30 άτομα αυτή τη στιγμή και στους μετόχους της περιλαμβάνεται και η Ideal Electronics. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει 80 εταιρείες, στις 40 από τις οποίες η dd Synergy ήταν εκείνη που έκανε το σύνολο της υλοποίησης των λύσεων της SAP. Οι πελάτες προέρχονται από κλάδους όπως είναι τα τρόφιμα – ποτά, ο τουρισμός και τα φάρμακα, και στα πλάνα, σύμφωνα με τον κ. Μπρατάκο, είναι στο υπάρχον πελατολόγιο να επιδιωχθεί να προσφερθούν λύσεις της SAP που σχετίζονται με τομείς όπως είναι η φορητότητα (mobility), η διαχείριση πελατών (CRM) και η ανάλυση δεδομένων (analytics). Σημειωτέον πως το 2013 η dd Synergy είχε συνολικά έσοδα λίγο κάτω από τα επίπεδα των €3 εκατομμυρίων.

Δημήτρης Μαλλάς