Ενισχυεται ο GRECA

Ενδυναμώνεται η δικτύωση στο χώρο του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς όπως ανακοίνωσε ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα μέλη του ξεπέρασαν τις 150 εταιρείες, τα οποία είναι ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά. Σημειωτέον ότι τα μέλη του GRECA κάνουν τζίρο άνω του €1,2 δις από B2C online πωλήσεις σε όλους τους κλάδους του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο GRECA έχει προγραμματίσει για το επόμενο 3μηνο σημαντικές ενέργειες δικτύωσης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης των μελών του. Επίσης, αναμένεται να ανακοινώσει προσεχώς την ημερομηνία εορτασμού της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου τα e-shops κάνουν μεγάλες προσφορές.

Μέλη στον GRECA μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες προς αυτά, όπως για παράδειγμα τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών, διαφημιστικές και προωθητικές εταιρείες, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εταιρείες μεταφορών και logistics, κτλ.