Εμβαθυνεται η συνεργασια Public-Amazon

Tα καταστήματα Public μετά την Ευρώπη διαθέτουν τώρα την πλήρη γκάμα των ελληνικών προϊόντων πολιτισμού στην Αμερική μέσα από την πλατφόρμα του Amazon. Οι Έλληνες ομογενείς αλλά και όσοι αγαπούν τον ελληνικό πολιτισμό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα έχουν πλέον πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες βιβλίων όπως η ελληνική μυθολογία, η μαγειρική και η ιστορία, αλλά και σε CD και DVD στην ελληνική γλώσσα.

Ήδη από το Μάιο του 2013, οπότε και ξεκίνησε η συνεργασία των καταστημάτων Public με το διαδικτυακό κατάστημα Amazon, οι Έλληνες ομογενείς, φοιτητές και κάτοικοι εξωτερικού σε ολόκληρο τον κόσμο απέκτησαν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα των ελληνικών προϊόντων πολιτισμού και συγκεκριμένα σε 50.000 ελληνικούς τίτλους βιβλίων, CD και DVD.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Amazon, μετά από πρωτοβουλία και παρότρυνση των Public, εγκαινίασε για πρώτη φορά τη δυνατότητα αναζήτησης με τη χρήση ελληνικής γραμματοσειράς στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου παγκοσμίου e-retailer. Ειδικά για τη βελτιστοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας τα Public συνεργάζονται στενά με την Amazon με στόχο να διευκολύνουν τον τελικό καταναλωτή.