Εκτυπωτες Android απο τη Samsung

H Samsung, πρωτοπορώντας για μία ακόμα φορά στις εκτυπωτικές λύσεις, εμπλουτίζει το portfolio των επαγγελματικών λύσεων με την νέα σειρά Smart MultiXpress MFPs.  Τα νέα μοντέλα διατίθενται από αρχές του έτους στην ελληνική αγορά, είναι οι πρώτοι εκτυπωτές στην κατηγορία τους με λειτουργικό σύστημα Android και έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

H οθόνη αφής 10’’ προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν αναζήτηση και να εκτυπώσουν από web browsers, emails, χάρτες, εικόνες, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με Η/Υ. Ταυτόχρονα παρέχει προεπισκόπηση εγγράφων για επεξεργασία και σχολιασμό. Το λειτουργικό σύστημα Android OS επιτρέπει στη σειρά Smart MultiXpress MFPs τη δυνατότητα συνδεσιμότητας, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης, μέσω του Samsung Cloud Print.

Επιπρόσθετα, τα νέα πολυμηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία NFC Pro, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Β2Β αγοράς. Με την προσθήκη του νέου Samsung NFC Pro , οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση για mobile printing μέσω smartphones, καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες διαχείρισης ΙΤ, όπως τη δυνατότητα για πιο εύκολη «αντιγραφή» των ίδιων ρυθμίσεων ασφαλείας σε πολλαπλά πολυμηχανήματα, απλώς με ένα άγγιγμα του NFC Pro.

Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα της εν λόγω σειράς είναι, ότι διαθέτει toner και drum μεγαλύτερης διάρκειας, σε σχέση με παρόμοια μοντέλα.  Έτσι, μειώνονται σημαντικά τα κόστη, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η αξιοπιστία των εκτυπώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Samsung Electronics Hellas, 210-6897 691

Επίσημος διανομέας – Active Computer Systems, 210 – 6577 900

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.