Εκδοτικος οικος επελεξε το Οffice 365

 Ο εκδοτικός οίκος “Διόπτρα”, αποφάσισε την υιοθέτηση του Office 365 προκειμένου να καλύψει ανάγκες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, να αναβαθμίσει τις λειτουργίες και να βελτιώσει τον τρόπο επικοινωνίας του.

Η εταιρεία  χρειαζόταν μια χαμηλού κόστους λύση αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών γραφείου και διαχείρισης της αλληλογραφίας  με υψηλά επίπεδα ασφαλείας βασισμένη στο cloud, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από παντού.

Ταυτόχρονα, καθώς η λύση δεν απαιτεί εγκατάσταση στα γραφεία της εταιρείας, αποτέλεσε μια συμφέρουσα επιλογή χωρίς επιπλέον κόστη εγκατάστασης, αναβαθμίσεων και υποστήριξης και έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακόμα και από τις κινητές συσκευές τους. Η δυνατότητα χρήσης κοινών αρχείων, ημερολόγιων και επαφών, είναι στοιχεία που συντελούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, καθότι οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους σε πολύ λιγότερο χρόνο και χωρίς να διατρέχουν κινδύνους ασφαλείας ή απώλειας δεδομένων.