ΕΕΤΤ: Συνεδριο για το ψηφιακο οικοσυστημα

Η “Ρύθμιση προς ένα έξυπνο ψηφιακό οικοσύστημα” είναι το θέμα του 8ου διεθνούς συνεδρίου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαΐου 2013, στο Πολιτιστικό Κέντρο “ΔΑΪΣ”, στο Μαρούσι.

Κεντρικό θέμα είναι οι ρυθμιστικές προκλήσεις που προκύπτουν στο πλαίσιο της σύγχρονης ψηφιακής πραγματικότητας για τις αγορές των τηλεπικοινωνιών και των ταχυδρομείων. Διακεκριμένοι ομιλητές, ανώτατα στελέχη παρόχων, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ρυθμιστικών Αρχών θα συζητήσουν ρυθμιστικές, επιχειρηματικές και τεχνολογικές επιλογές για τη διασφάλιση του ανταγωνισμού, την προάσπιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή και τη μεγιστοποίηση του οφέλους για την οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές και το συνεδριακό χώρο, αλλά και για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικσφθούν το ειδικά σχεδιασμένο microsite στη διεύθυνση http://www.eett.gr/conference2013/index-gr.htm. Σημειώνεται ότι το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό τόπο www.eett.gr.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.