16.8 C
Athens
18/04/2021
Biztech

EDP Award: Σημαντική διάκριση για το Kyocera TASKalfa Pro 15000c

Η Kyocera Document Solutions Europe ανακοίνωσε ότι η νέα συσκευή εκτύπωσης παραγωγής TASKalfa Pro 15000c απέσπασε τη σημαντική διάκριση EDP Award (European Digital Press Association Award).

Tα φετινά βραβεία EDP Awards 2020 πραγματοποιήθηκαν για 14η συνεχή χρονιά και αποδόθηκαν στους 29 νικητές κατά τη διάρκεια online εκδήλωσης.

Τα EDP Awards αποτελούν την μοναδική τεχνολογική αξιολόγηση του κλάδου σε όλη την Ευρώπη και πραγματοποιούνται μέσω της διαδικασίας ανοιχτού διαγωνισμού όλων των προϊόντων που έχουν ανακοινωθεί και κυκλοφορήσει στην αγορά τον τελευταίο χρόνο.

Οι νικητές επιλέγονται από την επιτροπή ειδικών του European Digital Press (EDP Technical Committee), η οποία αξιολογεί τα συμμετέχοντα προϊόντα βάσει κριτηρίων όπως καινοτομία, ποιότητα, απόδοση και κόστος. Εξαιτίας αυτών των αυστηρών κριτηρίων, δεν επιτρέπονται ψήφοι κοινού καθώς η αξιολόγηση είναι κυρίως τεχνική και δεν βασίζεται στην δημοτικότητα των προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο, το EDP εγγυάται ότι τα επιτεύγματα των κατασκευαστών στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αναγνωρίζονται όπως πρέπει.

Η Kyocera βραβεύτηκε με το καλύτερο βραβείο έγχρωμης παραγωγικής μηχανής μεγέθους SRA3 (Best Colour SRA3 award) για την πρώτη παραγωγική μηχανή κομμένου φύλλου Inkjet SRA3, την TASKalfa Pro 15000c στην κατηγορία των 500.000 εκτυπώσεων Α4 τον μήνα.

Σύμφωνα με τον κο Marcel Ebbenhorst, production print manager στην Kyocera Document Solutions Europe B.V., «Αυτό το βραβείο αποτελεί για εμάς ένα εξαιρετικό επίτευγμα της νέας παραγωγικής μηχανής, κυρίως επειδή αν και νεοεισερχόμενοι σε αυτόν τον τομέα,  ήδη αναγνωριζόμαστε από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στον εκδοτικό κλάδο. Αυτό για εμάς αποτελεί απόδειξη ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο της καινοτομίας με την πρώτη παραγωγική μηχανή κομμένου φύλλου Inkjet SRA3, την TASKalfa Pro 15000c». 

Τα φετινά βραβεία

29 συμμετέχοντες στο σύνολο ήταν οι αποδέκτες βραβείων στα φετινά EDP Awards. Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν συμμετείχαν στις πέντε βασικές κατηγορίες: Software/Hardware, Print (Large and Wide Format and Commercial), Industrial Solutions, Finishing and Consumables. Λογισμικό / Υλικό, Εκτύπωση (Μεγάλης Διάστασης και Εμπορική), Βιομηχανικές Λύσεις, Φινίρισμα και Αναλώσιμα.

«Η φετινή χρόνια ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας», δήλωσε ο EDP Vice-President Peter Ollen, που καλωσόρισε τους νικητές στην διαδικτυακή εκδήλωση εκ μέρους του EDP President Klaus Peter Nicolay. «Εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω Covid-19, δεν ήταν καθόλου εύκολο να οργανωθεί η βράβευση αυτή την χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό την επιτροπή για την επαγγελματική τους δουλειά, και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες που εμπιστεύονται την διαδικασία».

Φέτος, η Τεχνική Επιτροπή αποτελούνταν από τον πρόεδρο και τον αρχισυντάκτη Herman Hartman, SignPro Benelux, τον Mike Horsten, σύμβουλο στο Texsmart.nl και τον Igor Terentyev, εκδότη του Publish Russia, υπό την καθοδήγηση του προέδρου του EDP Klaus ‐ Peter Nicolay, εκδότη και αρχισυντάκτη του Druckmarkt Γερμανίας και Ελβετίας.

Με την υποστήριξη της KCR Printing

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η τεχνολογία εκτύπωσης της Kyocera Document Solutions, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες της KCR Printing S.A., αποτελεί τη νέα πρόταση στο χώρο του production printing. Με τη συγκεκριμένη μηχανή, η KCR Printing S.A. και οι συνεργάτες της, εισέρχονται σε μια νέα αγορά που εξελίσσεται δυναμικά στην Ελλάδα, ενώ οι πελάτες του χώρου του production printing θα απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη που καλύπτει μια ευρεία γκάμα αναγκών, από επιχειρήσεις με πολύ μεγάλο όγκο εκτυπώσεων και με μεγάλες απαιτήσεις, έως τις μικρότερες εταιρείες custom παραγωγής.

Αξίζει να σημειώσουμε τέλος, ότι το TASKalfa Pro 15000c βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο προς επίδειξη στο demo showroom της KCR Printing S.A.

Σχετικά άρθρα

Η Intel εξαγοράζει τη Mobileye για $ 15,3 δις.

Giorgos Athanassiadis

Δυναμική παρουσία του ΣΕΚΕΕ σε Ευρώπη και Αμερική

Περισσότερες ίντσες για τα smartphones το 2013

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα