Δυο νεες επαγγελματικες προτασεις απο τη Lenovo

Στην κατηγορία των απαιτητικών χρηστών που αναζητούν συσκευές με στιβαρά business χαρακτηριστικά, απευθύνεται η Lenovo με τα δύο νέα Think προϊόντα που ενέταξε στο portfolio της. Πρόκειται για το επανασχεδιασμένο ThinkStation P300 και το tablet Multimode ThinkPad 10, συσκευές που συνδυάζουν την προσιτή τιμή με τις αυξημένες δυνατότητες παραγωγικότητας. 

Το 10 ιντσών premium tablet της Lenovo, ThinkPad 10, προσφέρει πλήρη PC εμπειρία, διαθέτοντας μια σειρά business χαρακτηριστικών, ανεξάρτητα από το εργασιακό περιβάλλον. Διαθέτει τέσσερα ευέλικτα modes – Tablet, Stand, Laptop και Desktop ενώ οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εξωτερική οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο Compact Bluetooth, συνδέοντάς το με το ThinkPad Tablet Dock ή με USB 3.0 docking station. Επίσης διαθέτει διακριτές ασφαλείας TPM (Trusted Platform Module) καθώς και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιομετρικό σύστημα προστασίας. Έχει πρόσβαση σε δίκτυο VPN, ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης και αποτρέπει τους χρήστες από το να εγκαταστήσουν “απαγορευμένα” apps. Επιπλέον, η Lenovo Services προσφέρει μια πλήρη σειρά πακέτων, που περιλαμβάνουν εγγύηση μπαταρίας και προστασία από ατυχήματα.

Το ThinkStation P300 εστιάζει από τη μεριά του στην ευελιξία. Διαθέτει κόκκινα σημεία αφής και έχει προέκταση στο μπροστινό και στο πίσω μέρος για εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση. Επιπλέον, η μονάδα new FLEX παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέτουν μόνο τα στοιχεία που χρειάζονται, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξοικονομούν κόστος. Η μονάδα FLEX υποστηρίζει ένα συνδυασμό μιας εξαιρετικά λεπτής μονάδας οπτικού δίσκου, διαθέτοντας έναν 29 σε 1 media card reader.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.