Δυο ελληνικες επιχειρησεις στο δικτυο της Endeavor

Ολοκληρώθηκε το 47ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που φιλοξένησε στην Αθήνα περισσότερους από 100 επιχειρηματίες και εκπροσώπους τους διεθνούς δικτύου Endeavor. Συνολικά 13 επιχειρήσεις επιλέχθηκαν μεταξύ των οποίων και δύο ελληνικές, η Obrela Security Industries (www.obrela.com) και η Out There Media (www.out-there-media.com).

Η Obrela Security Industries δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης και διαχείρισης του πληροφοριακού κινδύνου σε πολύπλοκα περιβάλλοντα μεγάλων εγχώριων και διεθνών (Global 500) οργανισμών και εταιρειών. Αντίστοιχα, η Out There Media δραστηριοποιείται στο Mobile Advertising. Διαθέτει γραφεία σε 11 χώρες και συνεργάζεται με brands, διαφημιστικές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου ανά τον κόσμο, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας τους και της διάδρασης με τους καταναλωτές.

Συνολικά στο ISP, το οποίο για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 19 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 18 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 13 επιχειρήσεις από 7 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που είναι πλέον 784 από 14 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους mentors και advisors της Endeavor, αποκτούν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές.