Δυο διακρισεις για την Active Computers Systems απο την HP

Ο μοναδικός συνεργάτης της HP, που βραβεύτηκε με δύο διακρίσεις για το 2013, ήταν φέτος η Active Computer Systems, η οποία έλαβε βραβείο για το enterprise business ως “Top SMB partner of the year”, για τις επιδόσεις σε πωλήσεις συστημάτων και λύσεων servers, storage & services. Η δεύτερη βράβευση, “HP PPS value business partner of the year Greece & Cyprus”, αφορούσε τις επιδόσεις της εταιρείας σε πωλήσεις και υλοποιήσεις έργων με value προϊόντα της HP στον τομέα του printing και multifunctions devices.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Active βραβεύεται για δεύτερη συνεχομένη χρονιά, ως ο καλύτερος printing συνεργάτης της ΗP, έχοντας επιτύχει όχι μόνο υψηλές πωλήσεις, αλλά έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μεγάλα έργα βασισμένα σε hardware και solution software της HP.

Τα οικονομικά μεγέθη της Active κατέγραψαν άνοδο τον τελευταίο χρόνο, με τον κύκλο εργασιών της να αυξάνεται κατά 23% φτάνοντας τα €14 εκατομμύρια. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περισσότερα από 60 άτομα και αποτελεί εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της HP (authorized service provider) με πανελλαδική παρουσία.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.