Δυνατα η devolo στην αγορα του smart home

Με μια σειρά νέων λύσεων, η devolo θέλει να σηματοδότησει την πρόθεσή της να πρωταγωνιστήσει στην αναδυόμενη αγορά συστημάτων και συσκευών του smart home. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα παρουσιάσει στα πλαίσια του 2014 Broadband World Forum (21-23 Οκτωβρίου 2014, εκθεσιακός χώρος RAI, Άμστερνταμ), τις επερχόμενες λύσεις αναβάθμισης έξυπνου οικιακού αυτοματισμού, devolo Home Control.

Το σύστημα της devolo, βασισμένο στο διεθνές πρότυπο Z-Wave, έχει σχεδιαστεί για τελικούς πελάτες, ενώ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης η devolo έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην απλοποίηση της διαδικασίας αναβάθμισης και ενσωμάτωσης σε οικιακό δίκτυο. Η σειρά devolo Home Control προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη άνεση, ευκολία και ασφάλεια, καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας.

Από την αρχή τα devolo home control έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες του σχετικούς χώρους του έξυπνου σπιτιού. Εκτός από τους αισθητήρες και τους ενεργοποιητές για μεγαλύτερη άνεση, ευκολία και ασφάλεια όπως οι εναλλασσόμενες ηλεκτρικές πρίζες, ανιχνευτές κίνησης και ανιχνευτές καπνού, η σειρά home control δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας. Σε συνεργασία με την εταιρεία danfoss, προσφέρει ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου θέρμανσης που επιτρέπει τον ενεργειακά αποδοτικό έλεγχο της θερμοκρασίας. Το switch και ο διακόπτης μετρητής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας των ηλεκτρικών συσκευών.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.