Δωρεαν εφαρμογη ασφαλειας για iPhone και iPad απο την Kaspersky

Η Kaspersky ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας δωρεάν εφαρμογής που προσφέρει ασφαλές browsing στους χρήστες iPhone και iPad. Η νέα εφαρμογή Kaspersky Safe Browser είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store.

Το Kaspersky Safe Browser για iOS μπλοκάρει τα links που οδηγούν σε ιστοσελίδες phishing και άλλους web-based πόρους, οι οποίοι μπορεί να είναι επικίνδυνοι για τους χρήστες. Η νέα εφαρμογή μπορεί, επίσης, να φιλτράρει περιεχόμενο σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει επιλέξει ο χρήστης. Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να μπλοκάρουν αυτόματα ιστότοπους με ακατάλληλο περιεχόμενο, υλικό που περιέχει βία, ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, κοινωνικά δίκτυα, chats, forums και άλλα. Η εφαρμογή προσφέρει συνολικά 17 προκαθορισμένες κατηγορίες φιλτραρίσματος περιεχομένου.

Το Kaspersky Safe Browser για iOS παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από γνωστές και αναδυόμενες απειλές χάρη στα δεδομένα που λαμβάνει από το Kaspersky Security Network. Η νέα εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές της Apple που τρέχουν με iOS 5 και όλες τις μεταγενέστερες εκδόσεις.