Διοικητικες αλλαγες στην EMC Hellas

Η EMC Hellas ανακοίνωσε τη νέα διοικητική ομάδα για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα με τον Πάνο Αδριανό να αναλαμβάνει γενικός διευθυντής γι’ αυτές τις τρεις χώρες, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του Technology Consultant Manager για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης συμπεριλαμβάνοντας την Ιβηρική, την Ελλάδα, το Ισραήλ, και τη Νότια Αφρική.
Η Αγάθη Γαλάνη, αναλαμβάνει διευθύντρια πωλήσεων για την διαχείριση των μεγάλων επιχειρήσεων, της μεσαίας & χαμηλής αγοράς, καθώς και του δικτύου συνεργατών για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Αγάθη ΓαλάνηΟ Christian Hiller, πρόεδρος της EMC EMEA South τους καλωσόρισε τονίζοντας ότι πρόκειται για δύο πολύτιμα μέλη της EMC τα οποία σε συνεργασία με τον Nicolas Leblanc, νέο αντιπρόεδρο για την Ισπανία, το Ισραήλ, την Πορτογαλία και την Ελλάδα, θα βοηθήσουν στη διατήρηση της ηγετικής θέσης της EMC στην ελληνική αγορά. Ο Nicolas Leblanc, δήλωσε ότι “τα σημερινά τμήματα IT αντιμετωπίζουν μία σειρά ολοένα και μεγαλύτερες προκλήσεις και η EMC είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει. Το cloud αντιπροσωπεύει ένα νέο μοντέλο για την πληροφορική δίνοντας τη δυνατότητα στο IT να παρέχεται, για πρώτη φορά, ως υπηρεσία. Καθώς το cloud computing μεταμορφώνει το IT του σήμερα, πιστεύουμε πως τα big data θα μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις του αύριο. Με τη νέα ομάδα της EMC Hellas θα ενισχύσουμε τη σχέση με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες στο ταξίδι του IT Transformation”.