Διοικητικες αλλαγες στη Microsoft Ελλας

H  Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών και εσωτερικών μετακινήσεων στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μόρφης αναλαμβάνει νέος οικονομικός διευθυντής, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τη Μαίρη Παντελοπούλου, η οποία θα αναλάβει νέα καθήκοντα στα κεντρικά της Microsoft στο Redmond. Ο κος Μόρφης αναλαμβάνει την επόπτευση του συνόλου των οικονομικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη καθοδήγηση σε επίπεδο επιχειρηματικών δράσεων της εταιρίας. Η εμπειρία κου Μόρφη περιλαμβάνει θέσεις σε πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η Sara Lee και η Dell, όπου και κατείχε τη θέση του regional financial controller τα τελευταία 6 χρόνια, προτού μετακινηθεί στη Microsoft.  

O Νίκος Χατζηγεωργίου μετακινείται από τη θέση enterprise marketing lead και αναλαμβάνει business group lead για την οικογένεια προϊόντων παραγωγικότητας της Microsoft (Office, Sharepoint, Lync, Exchange, Project), υπεύθυνος των εμπορικών δράσεων των προϊόντων αυτών. Ο Νίκος Χατζηγεωργίου ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας τα τελευταία 9 χρόνια, έχοντας περάσει από τα τμήματα marketing, small & midmarket solutions and partners (μικρών και μεσαίων λύσεων και συνεργατών) και OEM (original equipment manufacturers).

Η Μαρία Τσιλίρα που ως σήμερα κατείχε τη θέση του marketing manager για τις σουίτες προϊόντων Office, αναλαμβάνει τη θέση  enterprise marketing lead, με ευθύνη την οργάνωση και υλοποίηση ενεργειών marketing για τους enterprise πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας. Πριν, η κα Τσιλίρα είχε τις θέσεις Microsoft Office division business group lead, premier support services manager & consulting services engagement manager.

Η Λία Κομνηνού αποκτά διευρυμένες αρμοδιότητες, παραμένοντας PR director και αναλαμβάνοντας δύο επιπλέον ρόλους:  customer & partner experience lead, με ευθύνη τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών του δικτύου συνεργατών και πελατών της Microsoft Ελλάς, και CSR lead, με αρμοδιότητα την εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρείας. Η κα Κομνηνού έχει πορεία 20 ετών σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες, όπως η McCann-Erickson, η Lintas, η Γνώμη FCB και άλλες, όπου ήταν υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό της επικοινωνίας εγχώριων και πολυεθνικών πελατών.

Η Τινίτα Γεωργαντζή, που ως σήμερα κατείχε τη διεύθυνση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εμπειρίας πελατών αναλαμβάνει OEM partner channel marketing lead & channel executive, για την κέντρο-ανατολική Ευρώπη, υπεύθυνη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Microsoft που προωθούνται μέσα από το κανάλι των ΟΕΜ συνεργατών. Η κα Γεωργαντζή προέρχεται από το χώρο του marketing με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών σε πολυεθνικές όπως οι Wind, Vodafone και Orange.

Η Ειρήνη Σαράντη αναλαμβάνει marketing communications manager, και θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής επικοινωνίας για όλες τις δράσεις και τα προϊόντα της εταιρίας. Πριν την ένταξη της στη Microsoft, η κα Σαράντη εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρίες στο εξωτερικό και την Ελλάδα, όπως η Neutrogena και η Johnson & Johnson.