Το δικο τους “σπιτι” αποκτουν οι Ελληνες επαγγελματιες στην ασφαλεια πληροφοριων

Ο ISC, ο μεγαλύτερος οργανισμός επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ασφάλεια πληροφοριών και διαχειριστής της πιστοποίησης CISSP, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη του ελληνικού παραρτήματός του. Τα παρατήματα του ινστιτούτου ανά τον κόσμο, παρέχουν ευκαιρίες στους επαγγελματίες ασφάλειας πληροφοριών τόσο μέσω της άμεσης διασύνδεσής τους όσο και μέσω μεντόρων, προωθώντας την ανταλλαγή γνώσεων και την επαγγελματική δικτύωση, καθώς και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας σε θέματα ασφάλειας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ISC Hellenic Chapter θα παράσχει στους επαγγελματίες στην Ελλάδα τους απαιτούμενους πόρους για την επαγγελματική τους εξέλιξη. Τα μέλη των τοπικών παραρτημάτων επωφελούνται από την ύπαρξη ενός εθνικού φορέα που λειτουργεί ως όχημα ώστε να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με την κοινωνία, αποσκοπώντας να συμβάλουν στην αύξηση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Το ISC Hellenic Chapter θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια συνεδρίαση του σήμερα, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στις 18.00 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.