Διεθνης παρουσια για την Crypteia Networks

Η ελληνική Crypteia Networks είναι μία από τις εταιρείες που επελέγησαν να συμμετάσχουν στο φετινό πρόγραμμα business accelerator MassChallenge, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βοστώνη.

Η Crypteia Netwtorks, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, ήταν μία από τις 128 εταιρείες που επελέγησαν από τα στελέχη του MassChallenge, η διαδικασία επιλογής του οποίου ήταν φέτος ιδιαίτερα σκληρή, καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1600 από ολόκληρο τον κόσμο. Σημειωτέον πως το πρόγραμμα δεν απευθύνεται μόνο σε εταιρείες τεχνολογίας αλλά σε startups από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Η Crypteia Networks ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011, ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία της το καλοκαίρι του 2012 και επικεφαλής της ομάδας είναι ο Γιάννης Γκιόκας. Η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε μεγέθους επιχειρήσεις (είτε έχουν 5 χρήστες υπολογιστές είτε 300 χρήστες) να προστατεύουν τις πληροφοριακές υποδομές τους πληρώνοντας ένα σχετικά χαμηλό ποσό κάθε μήνα. Η εταιρεία έχει ήδη επεκταθεί εκτός Ελλάδος, αρχής γενομένης από την Κύπρο και την Σερβία.