Διεθνη αναγνωριση για την Globo

Τη διεθνή αναγνώριση δείχνει να κερδίζει η Globo, η οποία ενισχύει διαρκώς την παρουσία της στο εξωτερικό και είναι από τις ελληνικές εταιρείες που δείχνουν ότι η εξωστρέφεια μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη.

Η πορεία της Globo, η οποία είναι εισηγμένη στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης χρηματιστηριακής αγοράς και η εταιρεία είναι εκ των υποψηφίων για το βραβείο της «International Company of the Year» στα ετήσια ΑΙΜ Awards που απονέμονται στις 11 Οκτωβρίου. Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της Globo, Κωστής Παπαδημητρακόπουλος είναι στη λίστα με τους υποψηφίους για το βραβείο του «Enterpreneur of the Year».

Πάντως, η ομάδα της Globo θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια όπου πραγματοποιείται η CTIA-MobileCon. Στη συγκεκριμένη έκθεση θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την εμπορική διάθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες του GO! Enterprise Server. Υπενθυμίζεται ότι η Globo επεκτείνεται στην αμερικανική αγορά, όπου πριν από μερικούς μήνες εξαγόρασε την εταιρεία Dialect, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των εφαρμογών mobile, IP τηλεφωνίας και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για επιχειρήσεις.