Διεθνες συνεδριο της ΙΒΜ στην Αθηνα

Η ΙΒΜ διοργάνωσε στην Αθήνα από τις 4 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου διεθνή εκπαιδευτική εκδήλωση με  την ονομασία “2013 IBM Power Systems Technical University”, προσελκύοντας επιχειρηματικό κοινό από όλο τον κόσμο.

Με κύριο στόχο την εστίαση στις δυνατότητες των Power Servers της ΙΒΜ και επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να επικεντρωθούν σε θέματα, όπως το Smarter Computing και οι προϊοντικές ανακοινώσεις της εταιρείας, στελέχη από την ΙΒΜ, εμπορικοί συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, αντάλλαξαν απόψεις, εμπειρίες αλλά και βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές για την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για λύσεις στον τομέα της πληροφορικής, από τη διαχείριση συστημάτων και την υψηλή διαθεσιμότητα, μέχρι την επιχειρηματική ανάλυση, τα ανοικτά πρότυπα, την ασφάλεια, το virtualization, το cloud computing και τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες.

Στο συνέδριο καταγράφηκε προσέλευση στελεχών από πολλές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η ΙΒΜ, η οποία ξεπέρασε τα 500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και διακεκριμένων μηχανικών και επιστημόνων. Συνολικά, οι διεργασίες του συνεδρίου διήρκησαν 5 ημέρες.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.