Διεθνεις βραβευσεις για τη Linakis Digital

Ένα χρυσό και δύο αργυρά βραβεία design απέσπασε η Linakis Digital στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Design Awards, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, το περασμένο Σάββατο, κατατάσσοντάς την ως μία από τις πλέον βραβευμένες ελληνικές εταιρείες του θεσμού. Τα βραβεία αφορούν σε δημιουργικό έργο για το Date.gr (gold) στην κατηγορία brand logo, την Τράπεζα Πειραιώς (silver) στην κατηγορία Infographics και το Homo Travellus (silver) στην κατηγορία Poster Series. Ταυτόχρονα, η Linakis Digital ήταν finalist και σε ένα ακόμη έργο για το Date.gr, στην κατηγορία Cards & Flyers.

To χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο έργο της Linakis Digital για τη νέα ταυτότητα ενός από τα παλαιότερα site γνωριμιών της Ελλάδας, Date.gr, το οποίο επαναλανσάρεται. Το ασημένιο βραβείο της ενότητας Infographics δόθηκε στα κινούμενα γραφήματα της Τράπεζας Πειραιώς, που αφορούν στην παρουσίαση οικονομικών και εταιρικών στοιχείων του oμίλου. Επίσης, ασημένιο μετάλλιο απέσπασε η εταιρεία, σε συνεργασία με τον Αντώνη Κατσίλη, για το έργο της για το ταξιδιωτικό γραφείο Homo Travellus.

Τα European Design Αwards είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνείς θεσμούς ανάδειξης και βράβευσης του καλύτερου ευρωπαϊκού design και αποτελεί την κοινή πρωτοβουλία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών περιοδικών design και οπτικής επικοινωνίας, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του International Council of Graphic Design Associations, σε μία διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη. Οι συμμετοχές στα E.D. Awards αξιολογούνται από την επιτροπή που αποτελούν οι αρχισυντάκτες των έντεκα ευρωπαϊκών περιοδικών design. Τα βραβεία απονέμονται στο τέλος τις μονοήμερης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Σχεδιασμού.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.