Διακριση για τα πολυμηχανηματα της Sharp

Η Sharp ανακοίνωσε την αξιολόγηση των πολυμηχανημάτων MX-7040N και ΜΧ-Μ904 ως “Highly Recommended”, από την Buyers Laboratory LLC (BLI) η οποία και τους απένειμε τα βραβεία “Pick” στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, το MX-7040N, έγχρωμο A3 πολυμηχάνημα, διακρίθηκε στην κατηγορία “Outstanding 61 to 70ppm A3 colour MFP”. Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα το οποίο προσφέρει εκτυπώσεις υψηλής ταχύτητας και βέλτιστης ποιότητας. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική πιστότητα χρωμάτων, μεγάλη παραγωγικότητα και ευκολία στη χρήση, μέσω της οθόνης αφής με πολυάριθμα “multi-tasking” χαρακτηριστικά.

Αντίστοιχα, το MX-M904, μονόχρωμο Α3 πολυμηχάνημα,  βραβεύτηκε στη κατηγορία “Outstanding 90+ ppm A3 Monochrome MFP”. Έρχεται να προσφέρει νέες δυνατότητες, όπως λειτουργία τροφοδοσίας χαρτιού “air-feed” και μία πληθώρα επιλογών “finishing” για δημιουργία επαγγελματικών φυλλαδίων. O ευέλικτος σχεδιασμός του προσφέρει πολλές επιλογές παραμετροποίησης, για τελικές συνθέσεις που ποικίλουν, προσφέροντας από απλή εκτύπωση και αντιγραφή υψηλής ταχύτητας, μέχρι πολλαπλές λειτουργίες τελικής επεξεργασίας.

Τα χαρακτηριστικά των MX-7040N και ΜΧ-Μ904 τα καθιστούν κατάλληλα για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως εταιρείες γραφικών τεχνών. Απευθύνονται σε χρήστες που απαιτούν υψηλή παραγωγικότητα, με επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης και αντιγραφής, προσφέροντας παράλληλα μία εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής.

Τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα της Sharp διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη CPI.