8.1 C
Athens
04/03/2021
Biztech

devolo Magic: Το οικιακό δίκτυο του μέλλοντος σήμερα

Τα devolo Magic, αποτελούν το νέο πρότυπο στον τομέα της οικιακής δικτύωσης. Η νέα σειρά Magic, προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερος εύρος και μεγαλύτερη σταθερότητα, συνδυάζοντας το υψηλής απόδοσης δίκτυο Μesh WiFi με την νεότερη τεχνολογία Powerline.

Όπως ανέφερε ο Marcel Schuell, international public relations manager της devolo κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας σειράς, το devolo Magic βασίζεται σε μία νέα γενιά επεξεργαστών σύμφωνα με το πρότυπο G.hn, που επιτυγχάνει για πρώτη φορά μέγιστες ταχύτητες μέχρι και 2.400 Mbps αντί για 1.200 Mbps που προσφέρονταν μέχρι τώρα. Έτσι, οι νέοι Magic adapters αποτελούν τα ταχύτερα προϊόντα Powerline στην αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλες τις εφαρμογές multimedia.

Πιο συγκεκριμένα, είναι δυνατή η μετάδοση πολλαπλών βίντεο 4K ή ακόμα και 8K, σε όλο το σπίτι ταυτόχρονα.

 

 

Απλά μαγικό

Τα Powerline G.hn chips, παρέχουν μια τεράστια αύξηση στις επιδόσεις και σημαντική βελτίωση στη σταθερότητα και στην εμβέλεια. Έτσι, τα νέα devolo Magic μπορούν να διαχειριστούν γραμμές μήκους έως και 500 μέτρα, μετατρέποντας έτσι εύκολα οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης στο Internet και μάλιστα, υψηλής ταχύτητας.

 

Ισχυρό mesh-WiFi

Όλοι οι ασύρματοι προσαρμογείς της σειράς Magic προσφέρουν υψηλού επιπέδου Mesh-WiFi και είναι εξοπλισμένοι με εντελώς νέες και βελτιωμένες δυνατότητες. Η λειτουργία Fast Roaming εξασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients, όπως τα smartphones και τα tablets, είναι πάντα συνδεδεμένοι στο ισχυρότερο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι άνθρωποι μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο με τις φορητές συσκευές τους κάνοντας π.χ. video streaming.

Το ConfigSync επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του WiFi configuration του router σε όλα τα WiFi access points (single SSID), ενώ η νέα λειτουργία Airtime Fairness εξυπηρετεί και WiFi clients υψηλότερης ταχύτητας με προτεραιότητα. Το ενσωματωμένο σύστημα Band Steering διασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients έχουν εκχωρηθεί αυτόματα στο καλύτερο ασύρματο κανάλι και στη βέλτιστη συχνότητα.

 

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση των προσαρμογέων devolo Magic είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μόλις συνδεθεί ο πρώτος adaptor μέσω LAN επάνω στον router, όλοι οι άλλοι adaptors συνδέονται μεταξύ τους μέσα στα επόμενα δύο λεπτά αυτόματα. Κατά τη διάρκεια της αντιστοίχησης, ανταλλάσσεται μεταξύ των συσκευών ένα μοναδικό αναγνωριστικό security ID, καθιστώντας την εγκατάσταση του devolo Magic εκτός από εύκολη και εξαιρετικά ασφαλή.

 

Προϊόντα, τιμές διαθεσιμότητα

Η Devolo κυκλοφορεί 2 κατηγορίες προϊόντων: τα devolo Magic 1 και τα devolo Magic 2. Αμφότερα, είναι  διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi.

Το devolo Magic 2 WiFi, είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες LAN gigabit και γρήγορο WiFi ac με λειτουργίες mesh. Το devolo Magic 2 LAN, προσφέρει μία θύρα gigabit για τη σύνδεση smart-TVs, streaming boxes ή game consoles στο δίκτυο με καλώδιο Ethernet. Τα δύο μοντέλα devolo Magic 2 εξασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα έως και 2.400 Mbps στη γραμμή Powerline.

Το βασικό και πιο οικονομικό μοντέλο της νέας σειράς devolo Magic 1 υποστηρίζει ταχύτητα μετάδοσης έως 1.200Mbps, ενώ το devolo Magic 1 WiFi είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο θύρες Ethernet LAN, καθώς και ένα γρήγορο WiFi ac με λειτουργίες mesh. Το devolo Magic 1 LAN προσφέρει μια γρήγορη θύρα gigabit για συνδέσεις Internet υψηλής ταχύτητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι adaptors devolo Magic διαθέτουν ενσωματωμένη πρίζα ηλεκτρικού. Επίσης, τα νέα μοντέλα devolo Magic είναι συμβατά με όλους τους routers, αλλά όχι με HomePlugAV adapters.

 

 

Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit της νέας σειράς προϊόντων και είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από € 149,90. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής για το high-end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι € 199,90.

Τα WiFi μοντέλα είναι διαθέσιμα ως Single adapters (μονή συσκευασία), ως Starter Kits (με δύο adapters), καθώς και Multiroom Kits (με τρεις adapters). Τα LAN μοντέλα είναι διαθέσιμα ως Single adapters (μονή συσκευασία) και ως Starter Kits (με δύο adapters).

Τα devolo Magic είναι διαθέσιμα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και καταστήματα λιανικής πώλησης, ενώ η devolo παρέχει εγγύηση τριών ετών.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία των Public με την Amazon

Kitriniaris

Samsung: Δύσκολη χρονιά το 2016

Channel-Manager

Λύσεις Samsung Unified Communications από την Info Quest

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα