13.8 C
Athens
24/01/2021
Biztech

Dell EMC Unity: Η απόλυτη λύση mid-range αποθήκευσης

Η σειρά Unity της Dell EMC έχει σχεδιαστεί ως η απόλυτη λύση mid-range storage επόμενης γενιάς. Βασίζεται σε επεξεργαστές Intel Xeon, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις και ασφάλεια, επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να κάνει το μεγάλο βήμα προς τη ψηφιακή μετάβαση, επιταχύνοντας την ανάπτυξη, εξομαλύνοντας τη διαχείριση του storage και αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τα οφέλη του cloud.

 


 

Το «midrange storage» έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αγοράς του storage, καθώς η βιομηχανία μετακινείται από τις μεγάλες «μονολιθικές» συστοιχίες σε μικρότερες και πιο ευέλικτες μονάδες. Από τη μία η περικοπές στο budget για αποθήκευση και από την άλλη η αυξανόμενη υιοθέτηση του cloud, έχουν μετασχηματίσει τη συγκεκριμένη αγορά με τους κατασκευαστές να προσφέρουν λύσεις «κομμένες και ραμμένες» για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Από την άλλη, το business storage, ακόμα και στην κατηγορία midrange δεν είναι μια απλή διαδικασία. Απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός, κατανόηση των αναγκών και πολύ καλή γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών. Όλα αυτά και πολύ περισσότερα σας προσφέρει η Infinitum, μια εταιρεία με πολύ μεγάλη εξειδίκευση και στο κομμάτι του storage, έχοντας υλοποιήσει μια πλειάδα έργων σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

 

Η λύση είναι Dell EMC Unity 

Παρόλο που στην αγορά υπάρχει υπερπροσφορά λύσεων αποθήκευσης που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η τελική επιλογή απαιτεί μια προσεκτική εξέταση του κόστους, των επιδόσεων και των επιλογών διαχείρισης και επέκτασης.

Εάν ψάχνετε για ασφαλή και αποτελεσματική λύση storage για την επιχείρησή σας, η Infinitum σας προτείνει την προηγμένη σειρά Dell EMC Unity. Οι πλατφόρμες αποθήκευσης All-Flash και Hybrid Flash του Dell EMC Unity βελτιστοποιούν την απόδοση της τεχνολογίας SSD, με πλήρως ολοκληρωμένες λειτουργίες SAN και NAS, ενώ τα βασισμένα στο cloud analytics και η προληπτική υποστήριξη, διατηρούν τα δεδομένα σας πάντα διαθέσιμα.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της Infinitum θα σχεδιάσουν την τέλεια λύση storage που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, επιλέγοντας μια λύση All-Flash, Hybrid Flash, ή Dell EMC UnityVSA.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της λύσης VSA (Virtual Storage Appliance) είναι το χαμηλό κόστος απόκτησης του υλικού, η εύκολη και απομακρυσμένη διαχείριση, το εύκολο deployment σε κάθε υποδομή και η ευελιξία στην τιμολόγηση ανάλογα με τη χρήση. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας σε storage, μπορείτε να εμπιστευθείτε την Infinitum.

 

Πλεονεκτήματα

Εύκολα στη διαχείριση: Το απλό περιβάλλον εξομαλύνει τις λειτουργίες διαχείρισης.

Σύγχρονος σχεδιασμός: Προηγμένες δυνατότητες αποθήκευσης τεχνολογίας SSD στις λύσεις All-Flash και hybrid.

Ευέλικτο deployment: Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που περιλαμβάνει ενιαίες και συμπαγείς πλατφόρμες (All-Flash), converged υποδομή (Hybrid Flash) ή software-defined VSA (UnityVSA).

Προστασία δεδομένων: Ενιαία προστασία δεδομένων, disaster recovery επιπέδου enterprise και κρυπτογράφηση δεδομένων σε κατάσταση αναμονής.

Προληπτική υποστήριξη: Προληπτική διαχείριση διαθεσιμότητας και uptime.

 

Υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές σας

Οι λύσεις Dell EMC Unity από την Infinitum προσφέρουν την ευελιξία του ενοποιημένου χώρου αποθήκευσης με την απόδοση και την επεκτασιμότητα της τεχνολογίας flash υποστηρίζοντας ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο workloads σε μια ενιαία αρχιτεκτονική.

 

VMware: Το Dell EMC Unity προσφέρει ταχύτατη πρόσβαση σε λειτουργίες αποθήκευσης, συνδυάζοντας την απόδοση με μια οικονομικά συμφέρουσα λύση αποθήκευσης για τη σύγχρονη επιχείρηση.

 

Βάσεις δεδομένων: Εκτελέστε workloads βάσεων δεδομένων σε αρχείο / block με εξαιρετικές επιδόσεις και οικονομίες κλίμακας.

 

Εφαρμογές Microsoft: Ενοποιήστε και κάντε virtual το Microsoft Exchange για να μειώσετε το κόστος και να αυξήσετε την απόδοση. Επιταχύνετε το Sharepoint μέχρι και 4 φορές.

 

VDI: Βελτιώστε την εμπειρία των χρηστών, μειώστε το TCO και απλοποιήστε τη μετάβαση σε μια ενοποιημένη υποδομή VDI.

 

SAP: Χαμηλότερο κόστος υποδομής, απλοποίηση διαχείρισης και γρήγορη ανάπτυξη εφαρμογών για μικτά SAP workloads.

 

Surveillance: Αξιοποιήστε τον ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο των λύσεων Dell EMC Unity για υλοποίηση λύσεων παρακολούθησης και καταγραφής σε περιβάλλοντα με μεγάλη διασπορά.

 

Κάθετες αγορές: Οι λύσεις Dell EMC Unity είναι ιδανικές για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένες κάθετες αγορές. Για παράδειγμα στο χώρο της υγείας το Dell EMC Unity προσφέρει ασφαλή και ταχύτατη πρόσβαση σε ιατρικά δεδομένα με απλό και οικονομικό τρόπο.

 

Cloud: Ενσωμάτωση ιδιωτικών και δημόσιων cloud με απλή και αυτοματοποιημένη διαχείριση.

Σχετικά άρθρα

D-Link Nuclias: Το δίκτυό σας, στο cloud

Giorgos Athanassiadis

Η Active φέρνει το cost-per-page και στο large format

Giorgos Athanassiadis

Cisco HyperFlex: Κινηθείτε με… υπερταχύτητα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα