Dell EMC Isilon: Απλη, ταχυτατη και αξιοπιστη αποθηκευση

Το κάθε λογής ψηφιακό περιεχόμενο, έχει εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από δεδομένα. Αποτελεί ένα κρίσιμο επιχειρηματικό περιουσιακό στοιχείο. Τα data προσφέρουν στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, τεράστιες δυνατότητες για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας τους. Η ανάλυσή τους, τις επιτρέπει να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις και το «ξεκλείδωμα» της αξίας αυτών των δεδομένων είναι το μυστικό της σύγχρονης επιχειρηματικής επιτυχίας.

Ωστόσο, η σχέση μεταξύ αξιοποίησης των δεδομένων με σύνεση και της επίτευξης της επιχειρησιακής επιτυχίας καθιστά τη ζωή του ΙΤ ακόμα πιο πολύπλοκη. Ο όγκος των δεδομένων διπλασιάζεται κάθε δύο με τρία χρόνια και οι απαιτήσεις πρόσβασης των τελικών χρηστών αυξάνονται. Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν περισσότερα αρχεία από όσα μπορεί να διαχειριστούν οι άνθρωποι και οι περισσότερες εφαρμογές αυτήν τη στιγμή.

 

Σύμφωνα με έρευνα της ESG, τα τρία κορυφαία workloads στις επιχειρήσεις είναι τα media (31%), η συνεργασία (30%) και το business intelligence (29%). Όλα αυτά τα προαναφερθέντα workloads παράγουν μη δομημένα δεδομένα, δηλαδή αρχεία (text, multimedia αρχεία κ.λπ). Η αποφυγή και η εξάλειψη δαπανηρών, αναποτελεσματικών και δύσκολων στη διαχείριση, αποκομμένων από τον έξω κόσμο αποθηκευτικών λύσεων, είναι κρίσιμης σημασίας για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει τον εκσυγχρονισμό του ΙΤ και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

 

Αν λοιπόν, ο στόχος είναι να μεγιστοποιηθεί η επιχειρηματική αξία των δεδομένων, είναι άκρως απαραίτητη μια σύγχρονη υποδομή αποθήκευσης. Τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων συστημάτων αποθήκευσης αρχείων θα πρέπει να είναι τα εξής:

 

•  Δυνατότητα μαζικής κλιμάκωσης για την υποστήριξη της ταχύτατης αύξησης των δεδομένων. Τα δεδομένα δεν θα πρέπει να βρίσκονται αποκομμένα σε κλειστά συστήματα. Αντίθετα, ένα ενιαίο σύστημα αποθήκευσης όλων των δεδομένων της επιχείρησης που χρησιμοποιεί και υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα επιτρέπει την εύκολη αξιοποίησή τους και την εξαγωγή της αξίας που εμπεριέχουν.

 

•  Κορυφαία απόδοση για την υποστήριξη εφαρμογών επόμενης γενιάς και για την επίτευξη ταχύτερων θετικών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων.

 

•  Ολοκληρωμένη διαλειτουργικότητα με πλατφόρμες analytics για την εξαγωγή χρήσιμων insights.

 

•  Δυνατότητα επέκτασης σε multi-cloud υποδομή. Πρόκειται για χαρακτηριστικό ζωτικής σημασίας. Σύμφωνα με έρευνα της ESG, το 76% των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν λύσεις IaaS αξιοποιούν πολλαπλούς πόρους public cloud.

 

 

Ο ηγέτης του storage Dell EMC, προτείνει «Isilon»

Αποθηκεύστε, διαχειριστείτε και προστατεύστε μη δομημένα δεδομένα με αποτελεσματικότητα και κλιμάκωση. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας σε storage, δεν θα πρέπει να επιλέξετε τίποτα λιγότερο από τον νούμερο ένα κατασκευαστή στον κόσμο. Ο συνδυασμός της Dell EMC με τον Platinum Συνεργάτη της, Infinitum είναι ο συνδυασμός της επιτυχίας.

 

Τα Dell EMC Isilon αποτελούν αυτή τη στιγμή την κορυφαία οικογένεια συστημάτων NAS, σχεδιασμένα για απαιτητικό workload. Επιλέξτε ανάμεσα σε λύσεις all-flash, υβριδικές ή archive για την κάλυψη και των πιο απαιτητικών επιχειρηματικών αναγκών. Οι λύσεις δικτυακής αποθήκευσης Dell EMC Isilon είναι πανίσχυρες, αλλά συνάμα απλές στην εγκατάσταση και διαχείριση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το περιβάλλον των μη δομημένων δεδομένων σας. Επιπλέον, σε αντίθεση με την παραδοσιακή αποθήκευση, οι λύσεις Isilon είναι ευέλικτες, αποδοτικές και απλές, ανεξάρτητα από την απαιτούμενη χωρητικότητα αποθήκευσης και απόδοσης ή από την αλλαγή των επιχειρησιακών αναγκών σας.

Τα Dell EMC Isilon υποστηρίζουν μια μεγάλη γκάμα από cloud υπηρεσίες, ενώ τα ενσωματωμένα data analytics, θα σας επιτρέψουν να «ξεκλειδώσετε» την επιχειρηματική αξία των δεδομένων σας και να επιταχύνετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας.

 

  •  Απλή διαχείριση: Απλοποιήστε τη διαχείριση ανεξάρτητα από το μέγεθος των δεδομένων σας.

  •  Εξαιρετικά αποδοτικό: Ενοποιήστε workloads και μειώστε το κόστος με επιλογές αυτοματοποιημένης οριοθέτησης και μείωσης του όγκου των δεδομένων.

  •  Μαζική κλιμάκωση: Επιλέξτε με ευκολία από δεκάδες terabytes έως δεκάδες petabytes χωρίς διακοπή.

  •  Κορυφαία ασφάλεια: Η πλατφόρμα Isilon προσφέρει ταχύτατο και αποτελεσματικό backup και ανάκτηση, καθώς και εξαιρετικά γρήγορο data replication καλύπτοντας τον disaster recovery σχεδιασμό σας.

 

Η Infinitum διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στις υλοποιήσεις storage εξασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας θα έχει το ελάχιστο δυνατό downtime, αξιοποιώντας τις κορυφαίες λύσεις στην αγορά Dell EMC Isilon.

Related Posts