14 C
Athens
25/01/2021
Biztech

Dell EMC DPS – Η ευέλικτη λύση προστασίας για την επιχείρησή σας

Η οικογένεια λύσεων Dell EMC Data Protection Suite απλοποιεί την προστασία των δεδομένων, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ την υλοποίηση εργασιών όπως replication, backup και archive με τρόπο που να ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες. Βασισμένο στις κορυφαίες τεχνολογίες της βιομηχανίας προστασίας δεδομένων, το Dell EMC Data Protection Suite προσφέρει ολοκληρωμένη, απλή και ευέλικτη λύση για όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου κλάδου και μεγέθους.

 


 

Στην προσπάθειά τους να προστατέψουν όσο το δυνατόν καλύτερα το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, που δεν είναι άλλο από τα δεδομένα τους, οι σύγχρονες επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωπες με νέες προκλήσεις. Από τη μία, η συνεχής άνοδος των κυβερνοεπιθέσεων και από την άλλη η αύξηση των παραγόμενων δεδομένων και η ανάγκη για συμμόρφωση με τους κανονισμούς, τα τμήματα IT αγωνίζονται να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία μέσα σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις διαχειρίζονται τα δεδομένα τους σε πολλαπλές τοποθεσίες, από on-premise υποδομές και εικονικά περιβάλλοντα, μέχρι cloud και υβριδικά.

Τα προηγούμενα απαιτούν μια σύγχρονη στρατηγική που αφενός να λαμβάνει υπόψη της το σημερινό τοπίο και αφετέρου να είναι σε θέση να προστατεύει τα δεδομένα σε όλα τα πιθανά σενάρια. Ταυτόχρονα, η προστασία και η διαθεσιμότητα πρέπει να στηρίζονται στην επιχειρηματική αξία των δεδομένων και των υπηρεσιών που ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς στόχους της επιχείρησης.

 

Οι παραδοσιακές λύσεις προστασίας είναι ανεπαρκείς, διότι πραγματοποιούν ένα αέναο backup, κάνοντας duplicate αρχεία που βρίσκονται σε servers και endpoints. Όταν τα προηγούμενα συνδυαστούν με το παραδοσιακό καθημερινό incremental και εβδομαδιαίο πλήρες backup, γίνεται φανερό ότι η ποσότητα των διπλών δεδομένων φτάνει σε απίστευτα μεγέθη, οδηγώντας συχνά σε μειωμένη απόδοση και αυξημένο κόστος. Επιπροσθέτως, η αναζήτηση αντιγράφων ασφαλείας για την ανάκτηση δεδομένων σε μεγάλα περιβάλλοντα, καθίσταται μια εξαιρετικά επίπονη διαδικασία.

 

Η Infinitum προτείνει Dell EMC Data Protection Suite

Η λύση στις παραπάνω προκλήσεις είναι το Dell EMC Data Protection Suite. Είτε το περιβάλλον το οποίο επιθυμείτε να προστατέψετε είναι πλούσιο σε εφαρμογές κρίσιμης σημασίας, πλήρως virtualized, εστιασμένο στην δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση με αυστηρές προδιαγραφές RPO/RTO, απαιτεί την αρχειοθέτηση δεδομένων για την εκπλήρωση των κανονιστικών απαιτήσεων ή μια σύνθετη ποικιλία των παραπάνω, η Infinitum χάρη στην τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία είναι σε θέση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τη βέλτιστη λύση για τις δικές σας ανάγκες βασισμένη στην οικογένεια προϊόντων Dell EMC Data Protection Suite.

 

 

Γνωρίστε την οικογένεια λύσεων Dell EMC Data Protection Suite

Ακριβώς επειδή η Dell EMC πιστεύει ότι δεν υπάρχει μια λύση που να ταιριάζει σε όλους, σχεδίασε την οικογένεια προγραμμάτων Data Protection Suite, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε με τη βοήθεια της Infinitum, την καλύτερη λύση για το δικό σας επιχειρηματικό μοντέλο και στόχους. Η οικογένεια Dell EMC Data Protection Suite αποτελείται από πέντε διαφορετικά πακέτα: Data Protection Suite Enterprise Edition, Data Protection Suite for Backup, Data Protection Suite for VMWare, Data Protection Suite for Archive, Data Protection Suite for Applications.

Ο συνδυασμός των επιμέρους χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο έχει επιλεχθεί προσεκτικά προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένη προστασία δεδομένων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος του οργανισμού σας.

 

Γιατί να προτιμήσετε το Dell EMC Data Protection Suite

1. Κορυφαία προστασία από τους ειδικούς: Περιλαμβάνει τις καλύτερες τεχνολογίες της Dell EMC προσφέροντας λύσεις replication, snapshot, backup και archive.

2. Πλήρες αλλά συνάμα απλό: Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία ταιριάζοντας σε όλες τις ανάγκες.

3. Προστασία δεδομένων παντού: Καλύπτει κάθε μοντέλο χρήσης, προστατεύοντας τα δεδομένα end to end.

4. Υποστηρίζει cloud: Διαθέτει ασφαλείς και αποτελεσματικές διαδικασίες backup και μακροπρόθεσμη αποθήκευση στο cloud.

5. Προστασία επένδυσης: Προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής με την πάροδο του χρόνου, καθώς τα δεδομένα αυξάνονται και το περιβάλλον της επιχείρησης εξελίσσεται.

6. Ευέλικτο: Επιτρέπει την πραγματοποίηση συνδυασμών του λογισμικού ανά πάσα στιγμή για ανάπτυξη σε φυσικά και εικονικά περιβάλλοντα, καθώς οι απαιτήσεις αλλάζουν.

Απλότητα, ευελιξία και προστασία της επένδυσης

Η οικογένεια προϊόντων Dell EMC Data Protection Suite έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει επιλογές προστασίας σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Προσφέρει καινοτόμες end-to-end λύσεις προστασίας σε λογισμικό και storage που έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Η Infinitum σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε το μοντέλο αδειοδότησης που σας εξυπηρετεί, ανάλογα με το deployment και τη χρήση, επιτρέποντάς σας να ανταποκρίνεστε στις εξελισσόμενες απαιτήσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης, αρχειοθέτησης και συμμόρφωσης.

 

Κάντε το επόμενο βήμα

Επικοινωνήστε σήμερα με την Infinitum, για να μάθετε πώς το Dell EMC Data Protection Suite μπορεί να βοηθήσει την δική σας επιχείρηση.

Σχετικά άρθρα

HP LaserJet Pro 400 από τη Logicom: Η κορυφαία επιλογή των SMB

Giorgos Athanassiadis

Infinitum DaaS: Ο νέος, έξυπνος τρόπος εργασίας

Giorgos Athanassiadis

Active Computer Systems – Κοντά σας ό,τι κι αν συμβεί

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα