9 C
Athens
20/01/2021
Biztech

DC Hotel: η πρόταση της Data Communication για τον ξενοδοχειακό κλάδο

Το 2015 ολοκληρώθηκε αναδεικνύοντας τον κλάδο του ελληνικού τουρισμού ως μια από τις ανθεκτικότερες βιομηχανίες της Ελλάδας, που εξελίσσεται και αναπτύσσεται παρά τις οικονομικές αντιξοότητες. Στο δρόμο για την ενδυνάμωση του κλάδου αυτού, για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός και να βελτιώσει περαιτέρω το παρεχόμενο προϊόν του, τα νέα συστήματα πληροφορικής μπορούν να αποτελέσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο.

 

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο η Data Communication αξιοποιώντας την 29ετή της εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής για τον ξενοδοχειακό κλάδο, το DC Hotel, η οποία επιτρέπει την κεντρική διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης – από τις κρατήσεις, τη reception, τη main courante, τη διαχείριση ιστορικού πελατών, τη διαχείριση συμβολαίων, τη διαχείριση χρεωστών, τη διαχείριση specials κρατήσεων, τη δυνατότητα routing instruction, μέχρι την αυτόματη ενημέρωση της main courante στη γενική λογιστική ή τα έσοδα, έξοδα. Το πρόγραμμα διακρίνεται για την υψηλή λειτουργικότητά του και την ευελιξία του, ενώ λόγω του φιλικού και ιδιαίτερα εύχρηστου περιβάλλοντός του μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από κάθε χρήστη.

 

Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης του DC Hotel με το εκάστοτε σύστημα online κρατήσεων που η επιχείρηση ήδη χρησιμοποιεί, αυτοματοποιεί πλήρως την διαδικασία διαχείρισης των κρατήσεων, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος για την επιχείρηση. Για ακόμα καλύτερες koralisεπιδόσεις και ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης, το DC Hotel μπορεί να συνδυαστεί με τη λύση μισθοδοσίας για ξενοδοχεία της Data Communication, το Premium HRM Hotel.

 

Η επιλογή βέβαια του DC Hotel, αλλά και οποιασδήποτε εφαρμογής της Data Communication, συνοδεύεται από τις κορυφαίες υπηρεσίες εξυπηρέτησης που σταθερά προσφέρουμε στους πελάτες μας και οι οποίες έχουν διακριθεί σε σημαντικούς θεσμούς, όπως τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014 και 2015, τα European Business Awards 2014/2015 και τα BITE Awards 2015.

 

Η ευκαιρία για το δίκτυο συνεργατών

 

Ωστόσο τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την υιοθέτηση σύγχρονων λύσεων πληροφορικής παραμένουν άγνωστα για μια σημαντική μερίδα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κυρίως μικρής και μεσαίας δυναμικότητας. Η έλλειψη εξοικείωσης με τις νέες τεχνολογίες και η απουσία ενημέρωσης έχουν ως αποτέλεσμα  πολλοί επιχειρηματίες να μην έχουν αξιολογήσει, όσο θα έπρεπε, τα οφέλη που θα μπορούσαν να αποκομίσουν από την επένδυση σε λύσεις πληροφορικής. Εδώ, η Data Communication εντοπίζει μια σημαντική ευκαιρία για το δίκτυο συνεργατών της, οι οποίοι καλύπτοντας όλες τις περιοχές της Ελλάδας, βρίσκονται δίπλα σε πλήθος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων των οποίων οι υποδομές χρήζουν εκσυγχρονισμού. Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να αναδειχθεί στις επιχειρήσεις αυτές ότι ενσωματώνοντας μια σύγχρονη λύση, όπως το DC Hotel, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία τους, να συμπιέσουν τα κόστη τους, να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους και να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη και εγκατάσταση επιχειρηματικών εφαρμογών λογισμικού, η Data Communication μέσω του δικτύου συνεργατών της μπορεί να προσφέρει στους πελάτες αυτούς λειτουργικές λύσεις και ολοκληρωμένη τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη, προκειμένου να «επιταχύνουν» και να επεκτείνουν το εύρος της επιχειρηματικής τους δράσης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πληροφορικής.

 

 

Μεγάλες ευκαιρίες crosssell και upsell

 

Η συνεργασία βέβαια για την εγκατάσταση μιας λύσης διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον ευκαιρίες πώλησης για τους συνεργάτες με την προϋπόθεση ότι θα προηγηθεί η σωστή μελέτη των αναγκών της επιχείρησης, προκειμένου να διαμορφωθεί μια ολοκληρωμένη και στοχευμένη πρόταση ενός πλήρους πακέτου λύσεων τεχνολογίας. Καθώς οι περισσότερες εκ των επιχειρήσεων αυτών δεν έχουν μυηθεί γενικότερα στα οφέλη των σύγχρονων τεχνολογιών, είναι το πιθανότερο να έχουν ανάγκη μιας συνολικής πρότασης για την ολοκληρωμένη αναβάθμιση των υποδομών τους, επιλέγοντας μέσα από μια εκτενή γκάμα ηλεκτρονικών & ψηφιακών προϊόντων και λύσεων που απευθύνονται σε αυτές. Αναφέρουμε ενδεικτικά τα συστήματα online κρατήσεων, την εγκατάσταση σύγχρονων υποδομών Internet και τη δημιουργία site, τα retail συστήματα για τα καταστήματα του ξενοδοχείου, τα συστήματα  διαχείρισης εστιατορίων/bar, τις λύσεις μισθοδοσίας, όπως το Premium HRM Hotel της Data Communication, καθώς και σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα και ταμειακές μηχανές. Ένα σύνολο εργαλείων που με τον σωστό συνδυασμό θα επιτρέψουν στον επιχειρηματία να αναβαθμίσει συνολικά την επιχείρησή του και το προσφερόμενο προϊόν του.

Σχετικά άρθρα

Η Performance Technologies πιστοποιήθηκε ως VMware Premier Partner

Kitriniaris

Νέες λύσεις μηχανικής εκμάθησης από την Dell EMC

Giorgos Athanassiadis

Samsung: Ολοταχώς για δίκτυα 5G!

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα