11.5 C
Athens
26/02/2021
Biztech

Cosmos BS και ΗP απογειώνουν την παραγωγικότητα

Με δύο προτάσεις που απευθύνονται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χρήστες, Cosmos Business Systems και HP δίνουν τη δυνατότητα για συνεχή παραγωγικότητα τόσο στο γραφείο όσο και εκτός. Ο λόγος για δύο φορητούς σταθμούς εργασίας, το ZBook 15 G2 και  το HP ZBook 17 G2, που εξασφαλίζουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα στον επαγγελματία προκειμένου να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.    

Το HP ZBook 15 G2 χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό ισχυρών δυνατοτήτων επεξεργασίας και γραφικών, την απλή δυνατότητα κλιμάκωσης και την εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα. Τα Windows 8.1 Pro, οι επεξεργαστές Intel Core i5 ή i73, τα επαγγελματικά γραφικά και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, εξασφαλίζουν την άνετη διεκπεραίωση κάθε εργασίας. Παράλληλα, το ZBook 15 G2 παραμένει ο πιο ευέλικτος φορητός σταθμός εργασίας που συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, οι προαιρετικές CPU τεσσάρων πυρήνων, η θύρα υψηλής απόδοσης Thunderbolt 25, η μονάδα αποθήκευσης HP Z Turbo4 και οι προαιρετικές επιλογές οθόνης QHD+4, προσφέρουν πρωτόγνωρα επίπεδα απόδοσης. Σημαντική παράμετρος για την αξιοπιστία του ZBook 15 είναι και το γεγονός ότι έχει λάβει πιστοποιήσεις ISV και έχει υποβληθεί στη διαδικασία ολοκληρωμένου ελέγχου της ΗΡ διάρκειας 115.000 ωρών. Τέλος, το HP Performance Advisor7 διαμορφώνει το σύστημα με ενημερωμένες ρυθμίσεις και προγράμματα οδήγησης για μεγιστοποίηση της απόδοσης.

Όσον αφορά το HP ZBook 17 G2 και εδώ στον πυρήνα του σχεδιασμού του βρίσκουμε την απαίτηση για δημιουργικότητα παντού, χωρίς περιορισμούς. Με οθόνη διαγωνίου 43,94 cm (17,3″), το HP ZBook 17 G2  παρέχει μια κλιμακούμενη λύση σταθμού εργασίας και ταυτόχρονα προσφέρει εύκολη μεταφορά παντού. Μάλιστα, η προαιρετική οθόνη HP DreamColor, αποδίδει χρώματα ακριβείας που ανταποκρίνονται στο τελικό προϊόν και είναι σταθερά σε όλες τις ψηφιακές εργασίες.

Χάρη στις τέσσερις εσωτερικές συσκευές αποθήκευσης με χωρητικότητα έως 3,2 TB και μνήμη έως 32 GB, η αποθήκευση τοπικά μεγάλων αρχείων, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα, επιτυγχάνεται χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση. Και σε αυτόν τον σταθμό εργασίας η σύνδεση με ταχύτητες 4 φορές μεγαλύτερες από αυτές του USB 3.0 είναι δυνατή μέσω θύρας υψηλής απόδοσης Thunderbolt 25.

Εν κατακλείδι τα δύο ZΒooks της HP που προσφέρει η Cosmos Business Systems εκτελούν με την ίδια επάρκεια, τις ίδιες απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές που μπορεί να φέρει εις πέρας ένας επιτραπέζιος σταθμός εργασίας, χωρίς περιορισμούς στην απόδοση. Οι επιλογές γραφικών NVIDIA Quadro καθώς και οι λειτουργίες των γραφικών AMD FirePrο, που έχουν σχεδιαστεί για να δουλεύουν με τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, καθιστούν και τα δύο μοντέλα ιδανικές επιλογές για αρχιτέκτονες, μηχανικούς γραφίστες, ειδικούς σε απαιτητικά projects ήχου και εικόνας, αλλά και όλους εκείνους τους επαγγελματίες που αναζητούν ταυτόχρονα μεγιστοποίηση της απόδοσης και φορητότητα, σε μία συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Δωρεά της LG Electronics Hellas στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα

Έρευνα της Dell: Περισσότερα data, περισσότερες προκλήσεις

Αμφίβολη η σταθεροποίηση της αγοράς PC

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα