13.1 C
Athens
16/04/2021
Biztech

Cloud EDR από την Bitdefender για επιχειρήσεις και παρόχους MSP

Η Bitdefender ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα μιας νέας αποκλειστικής λύσης Endpoint Detection and Response (EDR) που βασίζεται στο cloud και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εταιρικούς πελάτες και τους παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης ασφάλειας (MSPs) να βελτιώσουν την ικανότητα εντοπισμού και εξάλειψης των απειλών κατά την εμφάνισή τους και να ενισχύσουν τη συνολική τους άμυνα έναντι των κυβερνοεπιθέσεων.

Το νέο EDR είναι ελαφρύ και παρέχει πλήρη τεχνολογία cloud για εύκολη ανάπτυξη και διαχείριση και λειτουργεί παράλληλα με τεχνολογίες πρόληψης από τρίτους κατασκευαστές. Μοναδικό στην κατηγορία του EDR, συνδυάζει την τηλεμετρία των endpoints και την ανάλυση του ανθρώπινου παράγοντα (Risk Management & Human Risk Analytics) με τις προηγμένες δυνατότητες ανίχνευσης απειλών (detection), που έχουν κάνει την Bitdefender αναγνωρισμένο ηγέτη στο endpoint security. Οι δυνατότητες ανίχνευσης επιτρέπουν γρήγορη ορατότητα σε ευάλωτα συστήματα, σε εγκαταστάσεις ή σε περιβάλλον cloud και προσφέρουν ενέργειες με ένα κλικ για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων καραντίνας, του αποκλεισμού διευθύνσεων IP αλλά και της παύσης των διεργασιών.

«Οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να διατηρήσουν την ασφάλειά τους έναντι στις επιδρομές επιθέσεων, καθώς οι κυβερνοεγκληματίες εργάζονται επιμελώς για να επωφεληθούν από τη μετάβαση της βιομηχανίας σε λιγότερο ασφαλή απομακρυσμένα περιβάλλοντα εργασίας για το άμεσο μέλλον», δήλωσε ο Gavin Hill, vice president product marketing της Bitdefender. «Το νέο Bitdefender EDR προσφέρει την καλύτερη ορατότητα επιθέσεων στην κατηγορία του και ακόμη πιο αποτελεσματική ανταπόκριση, υποστηριζόμενο από το Intelligence Network της Bitdefender, για να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιβιώσουν σε αυτούς τους επικίνδυνους και αβέβαιους καιρούς και να προστατεύσουν τα πιο πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία».

«Το EDR της Bitdefender μας βοηθά να αυξήσουμε την ανθεκτικότητά μας έναντι των κυβερνοεπιθέσεων, καθιστώντας τον εντοπισμό πιο ακριβή με αυξημένη ορατότητα για ότι συμβαίνει σε κάθε endpoint. Επιπλέον, το Bitdefender EDR μας βοηθά να αποφασίσουμε σωστά πώς να ανταποκριθούμε – είτε αποκλείοντας ύποπτα αρχεία και διαδικασίες είτε απομονώνοντας ένα τερματικό», δήλωσε ο Geraint Treharne, επικεφαλής ασφάλειας και συμμόρφωσης πληροφοριών.

Μαζί με τη νέα έκδοση του Bitdefender EDR, η Bitdefender ενίσχυσε την πλατφόρμα GravityZone που αποτελεί το portfolio των επιχειρηματικών λύσεων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Νέο dashboard στο GravityZone, που εμφανίζει τις ποιο σημαντικές πληροφορίες σε μια εύχρηστη, ενοποιημένη γραφική αναπαράσταση, καλύπτοντας ανιχνεύσεις απειλών και αυτόματες ενέργειες, καθώς και το τρέχον inventory των τερματικών.
  • Ενισχυμένη ενσωμάτωση με SIEMs, επιτρέποντας την προώθηση μη επεξεργασμένων συμβάντων ή / και συστημάτων από τα προστατευμένα τερματικά. Η νέα δυνατότητα, διαθέσιμη τόσο για εφαρμογές cloud όσο και για on premises, επιτρέπει στους πελάτες να αναζητούν μη επεξεργασμένα δεδομένα των τερματικών, με τη βοήθεια ενός SIEM.
  • Το Ransomware mitigation είναι πλέον διαθέσιμο για MSPs και επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την cloud κονσόλα GravityZone, παρέχοντας την δυνατότητα επαναφοράς κρυπτογραφημένων αρχείων από αντίγραφα ασφαλείας, μετά από μια επίθεση ransomware.

Το Bitdefender EDR και η βελτιωμένη πλατφόρμα GravityZone είναι ήδη διαθέσιμα. Το Bitdefender EDR προσφέρεται και ως αυτόνομο προϊόν ή σε συνδυασμό με το endpoint protection σε μία ενοποιημένη κονσόλα μέσω του cloud.

Σχετικά άρθρα

Από ρεκόρ σε ρεκόρ η Lenovo

Kitriniaris

Οpenfund: Νέος κύκλος υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων

Kitriniaris

The EGG = Νεανική επιχειρηματικότητα

antonyroussel

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα