16.5 C
Athens
04/03/2021
Biztech

CES 2013: παρουσιάσεις σε όλα τα πεδία από την Samsung

Με φόρα μπήκε η Samsung στην CES 2013 επιδεικνύοντας στο κοινό και τους ειδικούς τη νέα τηλεόραση UHD TV με μεγάλη οθόνη, τη σειρά 7 Chronos PC αλλά και λύσεις για την αγορά Business to Business.Την αρχή έκανε με την παρουσίαση της πρώτης οθόνης 85 ιντσών Ultra High Definition TV (UHD TV) και της Smart TV LED F8000. Η νέα UHD τηλεόραση της Samsung προσφέρει τέσσερις φορές τα pixels που είναι διαθέσιμα στην υπάρχουσα ανάλυση των 1080p ενώ χάρη σε έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο, είναι σε θέση να μετατρέπει το HD και Full HD περιεχόμενο σε UHD ανάλυση. Από την άλλη, η νέα ναυαρχίδα της Samsung, η F8000 TV LED, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, είναι εξαιρετικά λεπτή, με πλαίσιο πάχους ίσο με το ένα τέταρτο της ίντσας και προσφέρει υποστήριξη για το νέο κωδικοποιητή βίντεο υψηλής συμπίεσης, HEVC, ο οποίος παρέχει διπλάσια ποιότητα εικόνας για το ίδιο εύρος ζώνης.Κάθε μία από τις νέες τηλεοράσεις της Samsung εξοπλίζεται με τεχνολογία Voice Interaction που αναλύει το ιστορικό προβολής του χρήστη, τη δημοτικότητα και τις ημερομηνίες των τηλεοπτικών προγραμμάτων και είναι σε θέση να κατανοήσει ολόκληρες προτάσεις και φυσική γλώσσα, επιτρέποντας έτσι τον φωνητικό έλεγχο της συσκευής.

Τη σκυτάλη πήρε η νέα σειρά της Samsung, 7 Chronos, και η φορητή σειρά Notebook 7 Ultra που συνδυάζουν εργασία αλλά και εφαρμογές ψυχαγωγίας. Η 7 Chronos προσφέρει επαγγελματική απόδοση σε μια λεπτότερη και ελαφρύτερη διάσταση, με επιδόσεις τετραπλού πυρήνα, καθώς και μια νέα λύση λογισμικού, η οποία ονομάζεται επιταχυντής μνήμης RAM και παρέχει έως και 150% αύξηση στην ταχύτητα για περιήγηση και λειτουργία εφαρμογών. Η σειρά 7 Ultra της Samsung συνδυάζει φορητότητα και επιδόσεις σε λεπτό και ελαφρύ σώμα από αλουμίνιο. Συνδυάζοντας οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οθόνη 13, 3 ιντσών Full HD, επεξεργαστή i5 / i7 και ως 256GB SSD, παρέχει υπολογιστική ισχύ που καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες.

Επιπλέον, η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε, τα αποτελέσματα της από κοινού με την IDG, σχετικά με τη στάση των στελεχών πληροφορικής και των καταναλωτών προς την κατεύθυνση “bring-your-own-device (BYOD)», μελέτης της εργασιακής πολιτικής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η συντριπτική πλειονότητα των IT στελεχών πιστεύει ότι τα BYOD προγράμματα θα καθιερωθούν στις επιχειρήσεις μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και οι καταναλωτές αναμένουν πως οι φορητές συσκευές θα είναι οι κύριες υπολογιστικές μηχανές για εργασία εντός πέντε ετών. Για το λόγο αυτό η Samsung έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα Samsung For Enterprise (SaFE), το οποίο θα βοηθήσει τις εταιρείες να βρουν φορητές συσκευές που είναι ασφαλείς για χρήση. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά των προτύπων ασφαλείας, εφαρμογών, συσκευών κρυπτογράφησης, VPNs και φορητών λύσεων διαχείρισης συσκευών που έχουν ως στόχο αφενός την απλοποίηση της διαχείρισης των φορητών συσκευών αφετέρου την απομάκρυνση των ανησυχιών σχετικά με τον κατακερματισμό της πλατφόρμας Android.

 

Σχετικά άρθρα

Dell προς Icahn: Οδηγείς την εταιρεία σε χρεωκοπία!

Kitriniaris

Kaspersky: οι εταιρείες υποτιμούν τον όγκο του malware

dmallas

Η Bewise ανάλαβε έργο CRM & ERP για την DNASequence

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα