5.7 C
Athens
27/01/2021
Biztech

HP Work and Fly: 4 έξυπνες ιδέες για να ταξιδεύετε!

Το δρομολόγιό σας έχει σχεδιαστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το ταξί φτάνει στην ώρα του στο αεροδρόμιο και έχετε και άπλετο χρόνο να καθίσετε για έναν καφέ και να τσεκάρετε με την άνεσή σας τα email σας προτού μπείτε στο αεροπλάνο. Και εκεί αρχίζουν τα πράγματα να στραβώνουν: Αργό Wi-Fi, μεγάλες ουρές, και φυσικά ο πανταχού παρών θόρυβος.

Φανταστείτε τώρα ένα μέρος όπου μπορείτε να αποφύγετε τις κάθε λογής ενοχλήσεις και να καθίσετε να απολαύσετε τον καφέ σας και την επικοινωνία σας. Δεν πρόκειται περί ταξιδιωτικής ουτοπίας –το Work and Fly stand της HP δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Heathrow (19 Απριλίου με 16 Μαΐου), προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που περιγράψαμε. Το πείραμα αυτό στέφθηκε με επιτυχία, για τους εξής λόγους:


– Άφθονη
… μπαταρία

Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες. Οι ενεργοβόρες εφαρμογές θα στραγγίξουν ταχύτατα την ενέργεια από τις συσκευές σας. Για παράδειγμα, υπηρεσίες τηλεδιασκέψεων όπως το Skype for Business, θα κάνουν την μπαταρία του laptop σας να “γονατίσει”. Το ίδιο ισχύει και για τα smartphone σας: Οι συνεχείς ειδοποιήσεις, οι συνδέσεις Wi-Fi και ο αδιάκοπος έλεγχος των email σας θα επιτείνουν το πρόβλημα. Οι οθόνες υψηλής ανάλυσης, αλλά και η πληθώρα background apps θα σας κάνει να αναζητάτε το καλώδιο φόρτισης σε τακτά διαστήματα.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έδωσε το Work and Fly stand της HP. Ο επισκέπτης δεν είχε παρά να συνδέσει τη συσκευή του και να φορτίσει τη συσκευή του κατά βούληση.

-(Αν)-αξιόπιστο Wi-Fi

Το δωρεάν Wi-Fi αποτελεί… ευχή και κατάρα για τον ταξιδιώτη. Μπορεί τα δωρεάν δεδομένα να είναι καλοδεχούμενα, αλλά ο χρόνος που ξοδεύει κάποιος να συνδεθεί και στη συνέχεια να περάσει το στάδιο του authentication, καθιστά τη διαδικασία προβληματική. Ακόμα όμως και όταν ξεπεραστούν τα θέματα αυτά, θα πρέπει να βρούμε ένα μέρος όπου το σήμα να είναι αρκετά ισχυρό και να μην αποσυνδέεται η συσκευή μας κάθε λίγο. Επιπλέον, τα public δίκτυα είναι επισφαλή, καθώς οι hackers μπορεί να ενεδρεύουν για να εκμεταλλευτούν τα κενά ασφαλείας.

Το Work and Fly stand της HP έδωσε τη λύση και εδώ: Ταχύτατη, ασφαλής και απεριόριστη Wi-Fi σύνδεση για τους απαιτητικούς επαγγελματίες.


-Πολύς
θόρυβος

Οι κοινοί χώροι, όπως ένα αεροδρόμιο, έχουν αυτό το βασικό μειονέκτημα: Πώς είναι δυνατόν να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, εν μέσω φωνών και συνομιλιών που δεν διακόπτονται ποτέ, πόσω μάλλον εάν θελήσετε να επικοινωνήσετε.

Τη λύση έδωσε και πάλι το Work and Fly stand. Οι ταξιδιώτες απλά βρήκαν μια ήσυχη γωνιά, για να επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες ή τους πελάτες τους, χωρίς να φοβούνται πως θα τους διακόψουν.


– Ώρα για χαλάρωση

Τα πολύβουα αεροδρόμια θα σας μεταδώσουν το… άγχος τους, αποσπώντας σας από τις πιο παραγωγικές δραστηριότητές σας. Ατέλειωτες ουρές για μέτριας ποιότητας καφέ και αναψυκτικά, τα οποία ίσως χρειαστεί να καταναλώσετε στρυμωγμένοι σε κάποια γωνιά – αυτό είναι το καλύτερο που έχετε να περιμένετε. Και όμως, το ταξίδι –επαγγελματικό και μη- πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Αυτό απέδειξε το Work and Fly stand, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια άνετη θέση, δωρεάν αναψυκτικά και ένα μέρος για χαλάρωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα