11.7 C
Athens
23/01/2021
Biztech

Mobile printing τώρα. Δώστε νέα ζωή στον εκτυπωτικό σας στόλο

Οποιοδήποτε print shop κι αν επισκεφθείτε, η εικόνα είναι ίδια: Στοίβες από χαρτιά που περιμένουν κάποιος να τα παραλάβει, κι εσείς να αναρωτιέστε εάν θυμηθήκατε να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας στο USB stick. Τελικά, καταλήγετε με ένα πανάκριβο αντίγραφο στα χέρια και μια υπόσχεση στον εαυτό σας, να πραγματοποιείτε όλες τις εκτυπώσεις στο γραφείο από εκεί και πέρα. Το κακό είναι ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν διαφέρουν και πολύ από την παραπάνω εικόνα.

 


 

Οι εκτυπωτές γραφείου του παρελθόντος είναι δύσκολοι στη χρήση και η ταλαιπωρία της πλοήγησης στα δύσχρηστα μενού της οθόνης υπερνικά κάθε κέρδος παραγωγικότητας που έχει προέρθει από το εκτυπωμένο έγγραφο. Από την άλλη, οι millennials ζουν και αναπνέουν με τις έννοιες «mobile-first» και «on-the-go» τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή, κάτι που περιμένουν να συμβαίνει σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν και κατ’ επέκταση και στους εκτυπωτές.

 

Αξιοποιήστε το mobile πριν να είναι αργά

Πολλές φορές νομίζουμε ότι ζούμε μέσα στα κινητά μας, κάτι που είναι σημαντικό να το θυμούνται οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τόσο κατά την προσέγγιση πελατών, όσο και για το υφιστάμενο και μελλοντικό προσωπικό. Οι millennials αποτελούν πλέον τον μεγαλύτερο πληθυσμό του εργατικού δυναμικού, ειδικά σε θέσεις που έχουν να κάνουν με τεχνολογία και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Από την άλλη, επειδή οι άνθρωποι αυτοί «ζουν» σε έναν cloud κόσμο, δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά με το printing και γενικά με ό,τι προϋποθέτει ένα φυσικό μέσο (στη συγκεκριμένη περίπτωση, το χαρτί). Ωστόσο, οι σύγχρονες εκτυπωτικές συσκευές διαθέτουν λειτουργίες cloud και mobile printing, χωρίς όμως να τις αξιοποιούν οι επιχειρήσεις.

 

Το mobile printing δίνει μια νέα ευκαιρία στον εκτυπωτή

Εάν αποφεύγετε τον εκτυπωτή του γραφείου σας, επειδή σας εκνευρίζει ο τρόπος που λειτουργεί, η συσκευή αυτή αρχίσει και μοιάζει όλο και περισσότερο με ένα κατάλοιπο του παρελθόντος παρά με έναν ψηφιακό βοηθό.

Μπορεί να νομίζετε ότι το tablet σας είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξετε σε κάποιον συνεργάτη μια παρουσίαση ή ένα φύλλο εργασίας, αλλά εάν δοκιμάσετε να το κάνετε σε ένα meeting, θα διαπιστώστε γρήγορα ότι είναι προτιμότερο να μοιράσετε μερικές εκτυπωμένες σελίδες. Δεν θα ήταν καλύτερο να μπορεί να αξιοποιηθούν οι δύο αυτοί κόσμοι; Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η σωστές λύσεις printing είναι τόσο σημαντικές για την παραγωγικότητά σας: προδίδουν στον εκτυπωτή μια δεύτερη ευκαιρία να γίνει το κέντρο του γραφείου, όχι μόνο για να παράγει ατελείωτες σελίδες, αλλά για να αποτελέσει ένα μέσο συνεργασίας και διαμοιρασμού (ψηφιακών και κανονικών) εγγράφων. Με το mobile printing, μπορείτε να αποστείλετε ένα έγγραφο από το tablet προς στον εκτυπωτή σας για να το μοιράσετε άμεσα στους συνεργάτες σας. Επιπλέον, ένας εργαζόμενος μπορεί να αποστείλει μια εκτύπωση ακόμη κι αν δεν βρίσκεται εντός της εταιρείας. Ο συνάδελφός του, που βρίσκεται εκεί, μπορεί να παραλάβει την εκτύπωση και να την προωθήσει κατάλληλα.

 

Ξεχάστε λοιπόν το fax. Το mobile printing είναι τόσο απλό και εύχρηστο, που μόλις το δοκιμάσετε θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε τόσο καιρό χωρίς αυτό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα