9.6 C
Athens
11/04/2021
Biztech

Η HP στη CES 2021: Το μέλλον της καινοτομίας PC είναι τώρα

Ο προσωπικός υπολογιστής δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο απαραίτητος, έτσι στη φετινή CES 2021, η HP παρουσίασε καινοτομίες, απαραίτητες για τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των ανθρώπων και τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την εργασία και την ζωή, σήμερα. Αυτές περιλαμβάνουν νέες συσκευές και λύσεις σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν και να ενισχύουν ένα υβριδικό περιβάλλον εργασίας και προσωπικά creative studios.

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε και το που, έχει αυξήσει την ανάγκη για μια τεχνολογία που μας κρατάει παραγωγικούς και μας δίνει την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε εξ αποστάσεως, πράγμα που σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Η ΗΡ ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη με τα νέα  HP Dragonfly G2 και HP Dragonfly Max.

To HP Elite Dragonfly G2 δίνει στους ανθρώπους την ελευθερία να κινούνται γύρω από το σπίτι ή το γραφείο όντας το ελαφρύτερο επαγγελματικό μετατρεψιμο laptop στον κόσμο με αρχικό βάρος κάτω από 1kg. Επιπλέον, είναι και μέρος του πιο βιώσιμου portfolio υπολογιστών στον κόσμο κατασκευασμένο με ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανόμενων πλαστικών που θα κατέληγαν στον ωκεανό. Το εντυπωσιακό Dragonfly Blue είναι ένα 2 σε 1 convertible που καθαρίζεται εύκολα, έχοντας παράλληλα μηχανικά εξαρτήματα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά σε ποσοστό πάνω από 80%. Οι νέες και βελτιωμένες δυνατότητές του περιλαμβάνουν καθαρό ήχο με το Audio by Bang & Olufsen, η οποία με τη δυνατότητα ΑΙ κάνει την ηχητική εμπειρία του χρήστη ακόμα καλύτερη στην ομιλία, την μουσική και τις ταινίες. Τέλος, με την καινούργια τεχνολογία ασφαλείας της HP που εντοπίζει παραβιάσεις και εισβολές, την HP Tamper Lock, ο υπολογιστής κλειδώνει αυτόματα όταν παραβιαστεί και ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του.

Το HP Elite Dragonfly Max προσφέρει την πιο προηγμένη εμπειρία συνεργασίας σε ένα επαγγελματικό μετατρέψιμο laptop. Διαθέσιμο σε Sparkling Black και Dragonfly Blue, διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες όπως τέσσερα μικρόφωνα ευρείας εμβέλειας με ήχο βασισμένο σε ΑΙ, κάμερα 5 MP + IR για υψηλής ποιότητας βίντεοκλήσεις και μια οθόνη HP Eye Ease με τεχνολογία blue light και πιστοποίηση Eyesafe για ξεκούραση προβολή.

Το HP Elite Folio ενισχύει την παραγωγικότητα του χρήστη με την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G που παρέχει υψηλές ταχύτητες πολλαπλών gigabit και προαιρετική 5G σύνδεση, Wi-Fi 6, και έως και 24,5 ώρες τοπικής αναπαραγωγής βίντεο. Με μοναδικό και ευέλικτο design, το Elite Folio συνδυάζει ότι αγαπάει ο κόσμος στο κινητό, το tablet και τον υπολογιστή, όλα σε μία συσκευή, με κάμερα με πεδίο προβολής 76 μοιρών, διπλή συστοιχία μικροφώνων και ηχεία υψηλής ευκρίνειας με Audio by Bang & Olufsen. Η οθόνη 13,5 ιντσών διαθέτει το προαιρετικό HP Sure View Reflect privacy panel για προστασία περιεχομένου από αδιάκριτα μάτια, καθώς και μια HD webcam με ενσωματωμένο κλείστρο για απόλυτη ασφάλεια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα