15.2 C
Athens
26/01/2021
Biztech

Μάθετε για τη δέσμευση της HP για αειφόρο ανάπτυξη

Η HP παρουσίασε το πρόγραμμά της για τη αειφόρο ανάπτυξη, με στόχο να βοηθήσει οργανισμούς στη Λατινική Αμερική και σε όλο τον κόσμο να διαμορφώσουν μια πιο αποτελεσματική, κυκλική, χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, οικονομία.

 


 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε τα σχέδιά της για την επίτευξη ενός φιλόδοξου στόχου ανακύκλωσης 1,2 εκατομμυρίων τόνων υλικού και προμηθειών έως το 2025 – αύξηση 5 φορές σε σχέση με το τρέχον ποσοστό – μέσω της συνεχούς καινοτομίας σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, του μοντέλου go-to-market και της βιώσιμης αλυσίδας εφοδιασμού με εταίρους της Λατινικής Αμερικής.

Η προληπτική ηγετική θέση της HP σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την εμπιστοσύνη στο brand. Αυτή τη χρονιά, η HP βρέθηκε και πάλι μεταξύ των «Corporate Knights’ Global 100 Most Sustainable Corporations» παγκοσμίως.

Επιπλέον, για πέμπτη συνεχή χρονιά, η HP εμφανίζεται στον κατάλογο A του CDP, ο οποίος αναγνωρίζει τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας που δρουν για την αλλαγή του κλίματος και την οικοδόμηση της μελλοντικής οικονομίας μας: τέτοια ώστε να λειτουργεί τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τον πλανήτη.

 

Πλανήτης

Η HP δεσμεύεται να αναπτύξει και να παραδώσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον χαρτοφυλάκιο προϊόντων, βελτιώνοντας τη βιωσιμότητα των παγκόσμιων επιχειρήσεων και τη συνεργασία με τους προμηθευτές για να μειωθούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το όραμα της εταιρείας είναι να μεταμορφώσει το επιχειρείν της για να οδηγήσει σε μια πιο αποδοτική, κυκλική και χαμηλών εκπομπών άνθρακα οικονομία και να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να ανακαλύψουν το μέλλον μέσα από το βιώσιμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της HP.

 

Άνθρωποι

Ανεξάρτητα από τον κλάδο, οι εργαζόμενοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες, εμπνευσμένες από τα καθημερινά καθήκοντά τους, και να εργάζονται σε οργανισμούς που αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές τους αξίες – αυτές είναι οι βασικές προτεραιότητες του αφοσιωμένου εργατικού δυναμικού.

 

Η HP στηρίζει αποφασιστικά το πρότυπο για τη Διαφορετικότητα και την Ένταξη και δεσμεύεται στο εργατικό δυναμικό που αντικατοπτρίζει την πελατειακή του βάση. Σε αυτά περιλαμβάνεται η ποικιλομορφία της σκέψης, της ηλικίας, του φύλου και της εθνικότητας. Η εταιρεία έχει καθιερώσει ως στόχο να αναπτύξει τις δεξιότητες και να βελτιώσει την ευημερία 500.000 εργοστασιακών εργαζομένων μέχρι το 2025 και στη FY17, πέτυχε το 49% αυτού του στόχου.

 

Κοινότητα

Η HP συνδυάζει προγράμματα κοινωνικού αντίκτυπου και συνεργασίες, με προϊόντα και λύσεις που παρέχουν ολοκληρωμένη τεχνολογική μάθηση. Η φιλοδοξία της HP με στόχο την επίτευξη καλύτερων μαθησιακών αποτελεσμάτων για 100 εκατομμύρια ανθρώπους έως το 2025, δίνει έμφαση στην προετοιμασία των εκπαιδευόμενων με τις δεξιότητες για να πετύχουν στη μελλοντική οικονομία.

Το πρόγραμμα HP LIFE, ένα πρόγραμμα του HP Foundation, παρέχει 30 δωρεάν μαθήματα επιχειρηματικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων πληροφορικής σε επτά γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ισπανικών και πορτογαλικών.

 

Η δέσμευση της HP για αειφόρο ανάπτυξη

Η HP επιδιώκει βιώσιμη ανάπτυξη για τον πλανήτη, τους ανθρώπους και τις κοινότητες. Σχεδιάζει με ακεραιότητα, διασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα και οι λειτουργίες βασίζονται στα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα