21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

HP Indigo 12000 HD Digital Press

Οι μεγάλες ιδέες γίνονται πραγματικότητα με το HP Indigo 12000 Digital Press. Το νέο ψηφιακό πιεστήριο προσφέρει σημαντικές καινοτομίες στην ποιότητα της εκτύπωσης και την παραγωγικότητα με λειτουργίες φινιρίσματος που ξεχωρίζουν. Η συσκευή δέχεται από καμβάδες και αφίσες, μέχρι φακέλους, βιβλία μεγάλου μεγέθους και πολλά ακόμα.

 


 

Η τεχνολογία ψηφιακής έγχρωμης εκτύπωσης HP Indigo κάνει τους παρόχους υπηρεσιών printing να ξεχωρίζουν, επιτρέποντας στους πελάτες να βιώσουν άπειρες δυνατότητες. Με την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης στην αγορά, την ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και τις ποικίλες εφαρμογές εκτύπωσης, ακόμη και η πιο απαιτητική παραγγελία μπορεί να παραχθεί on demand, επιτρέποντάς σας να ξεχωρίσετε και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

 

Το HP Indigo 12000 Digital Press αποτελεί την καλύτερη λύση ψηφιακής εκτύπωσης για οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή παράγοντας τις πιο ευκρινείς και ακριβείς εκτυπώσεις στη βιομηχανία. Βασισμένο στην τεχνολογία μελανιού ElectroInk, το HP Indigo 12000 προσφέρει την ευρύτερη ψηφιακή χρωματική γκάμα, φτάνοντας μέχρι και το 97% της παλέτας Pantone, χρησιμοποιώντας έως και 7 μελάνια. Εκτός από τα κλασσικά κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο υπάρχουν και πορτοκαλί, βιολετί και πράσινο, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα ειδικά μελάνια που προσφέρει η τεχνολογία ElectroInk για να διακοσμήσετε τις εκτυπώσεις σας με φινίρισμα που ξεχωρίζει.

Επιπλέον, τα πρωτοποριακά εργαλεία αντιστοίχισης χρωμάτων εξασφαλίζουν τέλεια ακρίβεια χρωμάτων και απόλυτη συνέπεια.

 

Αποχρώσεις που ξεχωρίζουν

Το σύστημα HP Indigo ElectroInk προσφέρει μια σειρά από χρώματα που κάνουν τις διαφημιστικές και εμπορικές εκτυπώσεις να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Το HP Indigo ElectroInk Fluorescent Pink τραβά τα βλέμματα λαμποκοπώντας κάτω από UV φωτισμό. Αποτελεί ιδανική επιλογή φινιρίσματος για κάρτες, προωθητικά έντυπα, εκτυπώσεις στο χώρο της μόδας, ειδικά premium προϊόντα, εκδόσεις και πολλά άλλα. Από την άλλη, το HP Indigo ElectroInk White σε μαύρο ή σκούρο υπόστρωμα προσφέρει αναρίθμητες εφαρμογές για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Τέλος, χρησιμοποιείστε το ανοιχτό κυανό και το ανοιχτό ματζέντα για επαγγελματική ποιότητα σε εκτυπώσεις φωτογραφίας πορτρέτου.

 

Επιδόσεις εκτός συναγωνισμού

Το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo 12000 είναι σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση print on-demand ανεξαρτήτως τιράζ και μάλιστα σε μια πολύ μεγάλη γκάμα μέσων εκτύπωσης.

Με δυνατότητα εκτύπωσης έως 4.600 φύλλων μεγέθους 29 ιντσών (75×53 εκ.) την ώρα (με χρώμα, ασπρόμαυρο, μονής ή διπλής όψης) το πιεστήριο είναι σε θέση να παράγει πάνω από 2 εκατομμύρια εκτυπώσεις το μήνα.

Επιπλέον, δέχεται μια μεγάλη γκάμα από μέσα εκτύπωσης, όπως καμβάδες, συνθετικά ή επιμεταλλωμένα, όπως επίσης σε διάφορα πάχη, ανάλογα με την εφαρμογή. Έτσι, υποστηρίζει επικαλυμμένα, επιχρωματισμένα φύλλα, ή χαρτόνια συσκευασίας. Οι εφαρμογές του HP Indigo 12000 HD Digital Press είναι πραγματικά απεριόριστες.

 

Η HP επανεφευρίσκει την παραγωγική εκτύπωση

Το HP PrintOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα παραγωγής εκτύπωσης με εφαρμογές που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε περισσότερο τις δυνατότητές σας απλοποιώντας και αυτοματοποιώντας την παραγωγή. Προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και δυνατότητες ελέγχου και μάλιστα μέσω cloud οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα