9.5 C
Athens
24/01/2021
Biztech

Πανίσχυρο νέο business line-up

Η σειρά EliteBook της HP απευθύνεται στις επιχειρήσεις, και παράλληλα στοχεύει στο να καλύψει συνολικά τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας συσκευές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανταγωνιστικές συνθήκες και αισθητική. Είτε πρόκειται για κάποια από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα notebooks είτε για τα μικρότερα business-class μοντέλα, σίγουρα υπάρχει μια ιδανική Elite λύση για εσάς και την επιχείρησή σας.

 

Συγκεκριμένα, το HP Elite x2 1012 είναι ένα notebook που είναι σαφώς σχεδιασμένο για τις επιχειρήσεις, με κύριο γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του χρήστη. Στη λογική αυτή συνδυάζει την ισχύ και την αξιοπιστία με την καλαισθησία. Είναι μια συσκευή 2-σε-1 που δεν φοβάται τις… κακουχίες, με πληκτρολόγιο ακριβείας και λεπτό και ελαφρύ σταθμό εργασιών, ο οποίος ανταποκρίνεται απόλυτα στα υψηλά πρότυπα των επιχειρηματικών αναγκών.

 

Διαθέτοντας εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, λεπτό σασί και κομψότητα, το Elite x2 απευθύνεται στις ανάγκες των στελεχών και των εργαζομένων που εργάζονται εν κινήσει. Ακριβώς για τους λόγους αυτούς, δεν συμβιβάζεται σε θέματα τροφοδοσίας, και εντυπωσιακής διάρκειας ζωής μπαταρίας, ανθεκτικότητας σε σκληρές συνθήκες, αλλά και συνδεσιμότητας (LTE4), στοχεύοντας στο μάξιμουμ της παραγωγικότητας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να φορτίσετε τις συσκευές σας και να μεταφέρετε τα δεδομένα σας άμεσα, συνδέοντας και συσκευές 4Κ, μέσω της θύρας USB-C με τεχνολογία Thunderbolt.

 

Σε αυτά προσθέστε και τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρει η σειρά επεξεργαστών M Intel Core 6ης γενιάς, συμπεριλαμβανομένου και του επεξεργαστή Intel Core m7. Ταυτόχρονα, το Corning Gorilla Glass εξασφαλίζει την απαραίτητη αντοχή σε γδαρσίματα και χτυπήματα που συνοδεύουν την καθημερινότητα ενός εργαζόμενου που δουλεύει εκτός γραφείου. Σε αυτούς απευθύνεται, εξάλλου, και η δυνατότητα πραγματοποίησης εικονικών συναντήσεων με ήχο Bang & Olufsen, λογισμικό HP Noise Reduction και εμπρόσθια/πίσω κάμερα.

 

Τα αξιόπιστα, πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας enterprise επιπέδου του Elite x2, καλύπτουν όλα τα επίπεδα της ασφάλειας, από τα δεδομένα και την ταυτότητα του χρήστη, ως την ίδια τη φυσική υπόσταση της συσκευής. Η χρήση των HP BIOSphere και HP Sure Start Technology σας επιτρέπει να απλοποιήσετε το θέμα της συντήρησης, με τις δυνατότητες απομακρυσμένης BIOS διαμόρφωσης και recovery. Επιπλέον, μπορείτε να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες σας με τα προ-εγκατεστημένα HP Client Security, Intel vPro και προαιρετικά χαρακτηριστικά όπως τα Trusted Platform Module (TPM) και το “αυτό-κρυπτογραφούμενο” drive (SED).

 

Τέλος, η δημιουργική σας έκφραση θα βρει διέξοδο με την ακρίβεια της τεχνολογίας Wacom, την οποία διαθέτει η γραφίδα HP Active με εκκίνηση εφαρμογών.

 

Χάρη στις ολοκληρωμένες ασύρματες δυνατότητές του και στα πλήρη mobile χαρακτηριστικά του, το Elite x2 της HP φέρνει την επιχείρησή σας δίπλα στον πελάτη, πιο αποτελεσματικά από ποτέ!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα