4.8 C
Athens
16/01/2021
Biztech

Ποιος HP εκτυπωτής είναι κατάλληλος για τις δικές σας ανάγκες;

Έχετε αγχωθεί από την πληθώρα επιλογών εκτυπωτικών συσκευών για την επιχείρησή σας; Μην ανησυχείτε. Στη συνέχεια, παραθέτουμε 3 διαφορετικές σειρές συσκευών της HP, η καθεμιά από τις οποίες απευθύνεται σε διαφορετικές αγορές και σενάρια, προκειμένου να επιλέξετε την καλύτερη.

 

Μικρές επιχειρήσεις; Δοκιμάστε τους OfficeJet Pro

 

Η σειρά OfficeJet Pro της HP βασίζεται στη νεότερη τεχνολογία θερμικών inkjet, με έμφαση στο χαμηλό κόστος ανά σελίδα, στο βέλτιστο για μικρούς χώρους σχεδιασμό και στις επαγγελματικού επιπέδου ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εκτυπώσεις. Τυπικά, έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν 1 ως 5 χρήστες και να εκτυπώνουν 200 ως 1.500 σελίδες το μήνα. Οι νεότεροι OfficeJet Pro εκτυπωτές χρησιμοποιούν τον καινοτόμο Print Forward σχεδιασμό, ο οποίος αποτρέπει τις σελίδες από το να πέφτουν στο πάτωμα. Οι δυνατότητες multi-function των συσκευών αυτών προσφέρουν σάρωση και των δύο πλευρών του χαρτιού ή εγγράφων πολλαπλών σελίδων, με ένα μόνο πέρασμα. Η οθόνη αφής 4,2 ιντσών καθιστά απλή τη διαχείριση εκτυπώσεων από laptops, smartphones και tablets. Όσον αφορά την ταχύτητα, αγγίζει τα 24ppm για ασπρόμαυρες και 20ppm για έγχρωμες εκτυπώσεις. Αν και πολλές επιχειρήσεις έχουν την εντύπωση οι inkjet εκτυπώσεις είναι ακριβές, η σειρά OfficeJet Pro αποδεικνύει πως αυτό είναι λάθος: Χάρη στην υπηρεσία Instant Ink της HP (όπου ο εκτυπωτής θα αναφέρει ο ίδιος την έλλειψη και τα cartridges θα παραγγελθούν προτού ξεμείνετε), θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

 

Μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις; Δοκιμάστε τους PageWide

 

Η σειρά αυτή πήρε το όνομά της από τη φερώνυμη τεχνολογία PageWide, η οποία διαφοροποιείται από τους παραδοσιακούς inkjet στο γεγονός πως αντί της κινούμενης κεφαλής εκτύπωσης που μετακινείται οριζόντια στη σελίδα, διαθέτει μια συστοιχία από κεφαλές που εκτείνονται σε όλο το πλάτος της. Το αποτέλεσμα είναι ταχύτερες εκτυπώσεις και μεγαλύτερος όγκος εργασίας. Οι PageWide εκτυπωτές υποστηρίζουν 5 ως 16 χρήστες, εκτυπώνοντας χοντρικά 800 ως και 7.500 σελίδες το μήνα, με ταχύτητα που αγγίζει τις 70 σελίδες το λεπτό.

Μιας και πρόκειται για enterprise εκτυπωτές, συνοδεύονται από εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και διαχείρισης. Το κόστος ανά σελίδα αντιστοιχεί στο 20% σε σχέση με το μέσο office laser εκτυπωτή. Μάλιστα, η τεχνολογία PageWide μπορεί να διαχειριστεί το ισοδύναμο 7 ετών βαριάς χρήσης με ευκολία, με πιθανότητα λάθους εκτύπωσης σχεδόν κάθε 13,9 μήνες. Με άλλα λόγια, εάν αναζητάτε έναν εκτυπωτή για βαρύ φόρτο εργασίας, αξιόπιστο και οικονομικό, η σειρά PageWide της HP είναι για εσάς.

 

Μέγιστη ποιότητα και εξελιγμένα χαρακτηριστικά; Δοκιμάστε τους LaserJet

 

Η σειρά LaserJet της HP απευθύνεται σε ευρεία κλίμακα σεναρίων, καλύπτοντας μικρά τμήματα αλλά και περιπτώσεις 25+ χρηστών. Ο φόρτος εργασίας εκτείνεται από τις 250 στις 25.000 σελίδες, ανάλογα με το μοντέλο. Αυτό όμως που έχουν κοινό οι εκτυπωτές της σειράς είναι η ικανότητα να προσφέρουν επαγγελματικές, επιπέδου τυπογραφείου εκτυπώσεις, σε υψηλές ταχύτητες. Ειδικότερα, για εκείνους που η εργασία τους απαιτεί τη μέγιστη ποιότητα, για παράδειγμα εκτυπώσεις εγχρώμων υλικών marketing ή παρουσιάσεων και εγγράφων για πελάτες, η σειρά LaserJet είναι ιδανική.

Όντως, η τεχνολογία laser βρίσκεται στην κορυφή, εφόσον απαιτείτε καθαρές, αψεγάδιαστες, υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις. Χάρη στην τεχνολογία JetIntelligence, οι LaserJet εκτυπωτές εκτυπώνουν 40% ταχύτερα, καταναλώνοντας 53% λιγότερη ενέργεια. Σε αυτό συμβάλει και το ColorShpere toner, το οποίο περικόπτει το χρόνο και την ενέργεια που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία εκτύπωσης, με συνέπεια το κάθε cartridge να μπορεί να εκτυπώσει ως και 33% περισσότερο. Όσον αφορά την ταχύτητα, οι νεότεροι LaserJet εκτυπωτές είναι 40% ταχύτεροι από τις προηγούμενες γενιές και υποστηρίζουν ταχύτητες ως και 55 σελίδες το λεπτό.

Τέλος, οι LaserJet ενσωματώνουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης και ασφάλειας. Η τεχνολογία SureStart της HP προστατεύει τους δικτυακούς εκτυπωτές από το hacking, ενώ η τεχνολογία anti-fraud καθιστά ευκολότερη την παρακολούθηση της χρήσης του toner, διασφαλίζοντας πως χρησιμοποιείτε τα αυθεντικά cartridges.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα