13.2 C
Athens
28/02/2021
Biztech

Business printing σε άλλο επίπεδο με τους νέους Canon i-Sensys

H Canon ανακοίνωσε οκτώ νέες σειρές της οικογένειας i-Sensys προσφέροντας μία λύση εκτύπωσης για κάθε επιχείρηση. Οι νέοι εκτυπωτές της Canon είναι μεταξύ άλλων εφοδιασμένοι με οθόνη αφής 5 ιντσών για εύκολο έλεγχο όλων των λειτουργιών. Η νέα φιλοσοφία της Canon λέει ότι ο εκτυπωτής θα πρέπει να λειτουργεί για τους πελάτες – να εμφανίζει μηνύματα, να τυπώνει αποθηκευμένες φόρμες, να σαρώνει σε email και να αντιγράφει έγγραφα με ένα και μόνο άγγιγμα. Επιπλέον, η διαδικασία της εκτύπωσης δεν πρέπει να προβληματίζει – η αντικατάσταση των cartridges μπορεί να γίνει απρόσκοπτα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ η πληροφόρηση του επιπέδου αναλωσίμων πρέπει να είναι άμεση ώστε να μην κινδυνεύει η ολοκλήρωση μιας εργασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι πελάτες της Canon έχουν τώρα στη διάθεσή τους cartridges γραφίτη με αυτόματη αποσφράγιση, που κάνει το χειρισμό τους πανεύκολο.

 

Ένας μοναδικός εκτυπωτής

Η Canon κάνει ένα βήμα πιο μπροστά, απλουστεύοντας τη χρηστικότητα, ενώ κάνει την εξατομίκευση ακόμη ευκολότερη. Η προηγμένη και εύχρηστη Βιβλιοθήκη Εφαρμογών (Application Library), επιτρέπει την άνετη προσαρμογή των κουμπιών λειτουργίας. Η ρύθμιση διαρκεί λίγα μόλις λεπτά, με οθόνη αφής, όπως σε ένα smartphone και με πλήρες πληκτρολόγιο επί της οθόνης, για ένα καλύτερο περιβάλλον χειρισμού και λειτουργικότητα. Η ευέλικτη αρχική οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν με ευκολία τη σειρά εμφάνισης των συντομεύσεων των εφαρμογών.  Ανεξάρτητα με τον κλάδο που δραστηριοποιείται μια επιχείρηση  (ιατρικό, λιανικής, ή περιβάλλον γραφείου), μπορεί να διαμορφώσει τον εκτυπωτή με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της.

 

Εξοπλισμένοι με πέντε νέες εφαρμογές, η νέα σειρά Canon i-Sensys επιτρέπει πολλαπλές ευκολίες στην εκτύπωση, όπως:

•  Αυτόματη ονοματοδοσία σαρωμένων εγγράφων και αποστολή σε προκαθορισμένους φακέλους

•  Βελτίωση της ποιότητας του κειμένου των σαρωμένων αντιγράφων, με ένα άγγιγμα

•  Αλλαγή της γλώσσας στην οθόνη αφής με το πάτημα ενός κουμπιού

•  Αποστολή φαξ και αποθήκευση αντιγράφων απεσταλμένων εγγράφων σε καθορισμένη τοποθεσία

•  Πρόσβαση στις λειτουργίες της Application Library (ρύθμιση οδηγού, περιγραφή απομακρυσμένου UI και χειροκίνητης σύνδεσης χρήστη με μια κίνηση)

 

 

Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας

Η απλότητα όμως δεν συνεπάγεται μειωμένη ασφάλεια. Το αντίθετο. Με την ενεργοποίηση της συσκευής, το νέο Σύστημα Επαλήθευσης Εκκίνησης (Verify System at Startup), μπλοκάρει την εγκατάσταση και εκτέλεση κάθε μη εξουσιοδοτημένου firmware ή software. Με αυτόν τον τρόπο διακόπτεται κάθε κακόβουλη απειλή, πριν αυτή προλάβει να ξεκινήσει.

Η εκτύπωση με ασφαλές PIN, ο Universal Login Manager και η συμβατότητα με uniFLOW, σημαίνει ότι η προστασία των εγγράφων και των δεδομένων είναι συνολική. Κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα έγγραφα, εκτός από τους ιδιοκτήτες. Στην κοινή χρήση εγγράφων, παρέχεται η βεβαιότητα ότι η διαδικασία διεξάγεται με ασφάλεια, είτε βρίσκεστε σε ενσύρματο, ή ασύρματο δίκτυο.

 

Ο Anil Jagpal, European marketing manager, Canon Europe, αναφέρει «Πρόθεσή μας ήταν να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια βέλτιστη λύση από κάθε άποψη. Έτσι, σχεδιάσαμε μια γκάμα προϊόντων που διακρίνεται για το μικρό τους μέγεθος, αλλά και για τη μεγάλη τους ισχύ. Αποδοτικά αλλά και γρήγορα, εύχρηστα αλλά και λειτουργικά, απροβλημάτιστα αλλά και ασφαλή, ώστε να μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι ο εκτυπωτής δουλεύει για εσάς και όχι το αντίστροφο. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, έχουμε την πεποίθηση ότι διαθέτουμε την κατάλληλη λύση που θα ταιριάξει στην επιχείρησή σας».

Σχετικά άρθρα

H Performance μας ξεναγεί στο virtualization και το cloud computing

Kitriniaris

Παράταση για Globul

dmallas

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο ψηφιακό Microsoft Partner Summit

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα