16.5 C
Athens
04/03/2021
Biztech

Business IP Surveillance: Η D-Link σας προστατεύει

Όταν αναφερόμαστε σε έξυπνες λύσεις δικτύωσης και κάμερες παρακολούθησης ένα είναι το όνομα που μας έρχεται στο μυαλό: D-Link. Η εταιρεία εδώ και χρόνια ηγείται στο χώρο του IP surveillance τόσο στην οικιακή αγορά, όσο και την αγορά των επαγγελματιών, διαθέτοντας πλήρη γκάμα προϊόντων, καθώς και ολοκληρωμένων λύσεων που βοηθούν τους εγκαταστάτες να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν προηγμένα συστήματα παρακολούθησης. Εκτός από τις IP κάμερες περιλαμβάνονται καταγραφικά, on-premises ή στο cloud, αλλά και περιφερειακός δικτυακός εξοπλισμός, όπως για παράδειγμα, switches, access points, λογισμικό ελέγχου και διαχείρισης κ.λπ.

 

Πριν αναφερθούμε στις λύσεις business IP surveillance, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η D-Link βρίσκεται πολύ κοντά στους συνεργάτες της, προσφέροντάς τους ευκαιρίες ανάπτυξης με έξυπνα εργαλεία σχεδίασης και υλοποίησης έργων.

 

Οι ολοκληρωμένες λύσεις surveillance της D-Link περιλαμβάνουν:

•  Ευρύ portfolio εσωτερικών και εξωτερικών IP καμερών για κάθε χώρο

•  Δυνατότητα σύνδεσης με Wi-Fi και υποστήριξη PoE

•  Κάμερες ανάλυσης έως 5 Megapixels και τεχνολογία 180 ° Wide Eye

•  Ολοκληρωμένες λύσεις επιτήρησης με switches που υποστηρίζουν surveillance, καθώς και αυτόματη ιεράρχηση της κίνησης

 

 

Η σειρά Vigilance

Η σειρά IP καμερών παρακολούθησης Vigilance προσφέρει ένα ευέλικτο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς και απευθύνεται σε επαγγελματίες εγκαταστάτες. Τα προϊόντα της σειράς, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγάλη αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα, και φυσικά μεγάλη ευκολία στη εγκατάσταση, γεγονός που την καθιστά ιδανική για ποικίλα περιβάλλοντα και ανάγκες.

Η σειρά Vigilance προσφέρει επαγγελματική, πλήρως εξοπλισμένη, υψηλής ευκρίνειας

παρακολούθηση που είναι εύκολο να εγκατασταθεί, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά προσιτή. Η σειρά αποτελείται από IP κάμερες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες, τόσο από άποψη χώρου παρακολούθησης, όσο και περιβάλλοντος εγκατάστασης, με αυτόνομες λύσεις επιτήρησης που επιτρέπουν εγγραφή βίντεο χωρίς πρόσθετο λογισμικό ή εξοπλισμό, αντέχοντας σε μια μεγάλη γκάμα καιρικών συνθηκών ή βανδαλισμών.

Επομένως, είναι ιδανική για να προστατέψετε καταστήματα και δημόσιους χώρους, αποθήκες, εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, κέντρα υγείας, εμπορικά κέντρα, σταθμούς μέσων μεταφοράς κ.λπ.

 

Η εγκατάσταση ενός συστήματος IP surveillance μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας το υφιστάμενο δίκτυο του πελάτη, ενώ όπως προαναφέραμε η D-Link διαθέτει κορυφαίο δικτυακό εξοπλισμό για να εμπλουτίσει τις υποδομές, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

 

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 

Ευελιξία τροφοδοσίας: Οι προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η σειρά Vigilance, όπως για παράδειγμα το Power-over-Ethernet (PoE), σας βοηθά ακόμα περισσότερο στην εγκατάσταση αφού δεν απαιτείται ξεχωριστή καλωδίωση. Οι λύσεις της D-Link είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν απρόσκοπτα, αξιοποιώντας απλό δικτυακό εξοπλισμό, χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις.

 

Αντέχουν στα δύσκολα: Το κάλυμμα IP-66 είναι σχεδιασμένο για χρήση σε

σκληρά περιβάλλοντα και ειδικά κατασκευασμένο για να αντέχει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, τα ενισχυμένα υλικά κατασκευής αντέχουν σε βανδαλισμούς.

 

Τα βλέπουν όλα: Η ανάλυση HD 720p και Full HD 1080p, αλλά και τα ενσωματωμένα IR LED υπόσχονται πλήρη και αναλυτική καταγραφή του χώρου παρακολούθησης με κάθε λεπτομέρεια και σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία τρισδιάστατης αφαίρεσης ψηφιακού θορύβου, μπορούν να καταγράφουν ακόμα και τα χαρακτηριστικά των προσώπων.

 

Ανίχνευση κίνησης: Οι κάμερες μπορούν να εντοπίζουν κάθε κίνηση, ενεργοποιώντας την εγγραφή βίντεο, είτε στον ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, είτε σε εξωτερικό καταγραφικό.

 

 

Επαγγελματικό λογισμικό καταγραφής

Η D-Link διαθέτει το δικό της λογισμικό καταγραφής D-ViewCam το οποίο τρέχει σε Windows, αλλά και σε mobile πλατφόρμες (iOS, Android). Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τη δωρεάν που προσφέρεται μαζί με όλες τις κάμερες της D-Link και την Plus που απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Το D-View Cam υποστηρίζει έως 32 κάμερες και έως 64 χρήστες, ενώ το D-ViewCam Plus εκτός από τις κάμερες της D-Link, υποστηρίζει και μια πλειάδα άλλων δικτυακών καμερών. Η πλατφόρμα διαθέτει πλήθος ρυθμίσεων ελέγχου και διαχείρισης των καμερών και των καταγραφών, δυνατότητα ορισμού ζωνών παρακολούθησης, ειδοποιήσεις σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης (και μάλιστα με 95% ακρίβεια) κ.ά.

Για τους home χρήστες, η D-Link διαθέτει το mydlink app με Cloud Recording για αναλυτικό έλεγχο των οικιακών αυτοματισμών, δημιουργία σεναρίων κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Αύξησε πωλήσεις το 2012 η Sony Mobile στην Ελλάδα

dmallas

Kaspersky: Προσοχή στις αδυναμίες του cloud

Kitriniaris

H ACE-Hellas διανομέας της CSI για Ελλάδα και Κύπρο

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα