11.2 C
Athens
27/02/2021
Biztech

Brother MFC-L5750DW: Μια πραγματική μηχανή παραγωγικότητας

Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και… φαξ (για τις ελληνικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν και το χρησιμοποιούν) ακόμη πιο αποτελεσματικά με το MFC-L5750DW. Ταχύτατο και φιλικό προς το χρήστη με την μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 12,3 εκατοστών, αυτό το μονόχρωμο A4 all-in-one laser προσφέρει μέγιστη παραγωγικότητα και ευελιξία για να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Σχεδιασμένο για απαιτητικά περιβάλλοντα εκτύπωσης μεγάλου όγκου, το MFC-L5750DW περιλαμβάνει μια κασέτα γραφίτη διάρκειας 2.000 σελίδων, ενώ δέχεται μια προαιρετική κασέτα 8.000 σελίδων για να μειώσει ακόμη περισσότερο το λειτουργικό σας κόστος

 


 

Πολύ συχνά αναφέρεται η έννοια της παραγωγικότητας σε έναν εκτυπωτή. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό και πώς μια συσκευή μπορεί να την βελτιώσει; Το all-in-one Brother MFC-L5750DW είναι το καλύτερο παράδειγμα. Κατ’ αρχήν είναι ταχύτατο με 40 σελίδες το λεπτό στην εκτύπωση και 48 στη σάρωση. Παράλληλα, προσφέρει συνδυασμένη χωρητικότητα χαρτιού που φτάνει τα 300 φύλλα και διαθέτει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Στα προηγούμενα προσθέστε την εύχρηστη οθόνη αφής 12,3 ιντσών με λειτουργία που θυμίζει tablet, καθώς και την υποστήριξη ασύρματης και ενσύρματης συνδεσιμότητας και έχετε ένα σύνολο που δύσκολα βρίσκει ανταγωνιστή.

 

Το τύμπανο των 50.000 σελίδων έχει σχεδιαστεί για να έχει διάρκεια όσο και αυτή του ίδιου του εκτυπωτή, επομένως το μόνο αναλώσιμο είναι η κασέτα του toner. Ο εκτυπωτής έρχεται με κασέτα διάρκειας 2.000 σελίδων, την οποία αφού εξαντλήσετε προτείνουμε να αντικαταστήσετε με την κασέτα υψηλής απόδοσης των 8.000 σελίδων μειώνοντας το κόστος ανά σελίδα στο ελάχιστο δυνατό. Ακόμα, μπορεί κανείς να προσθέσει πολλαπλούς δίσκους χαρτιού προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και περεταίρω αύξηση παραγωγικότητας αφού ο χρόνος λειτουργίας του μηχανήματος αυξάνεται δαπανώντας λιγότερο χρόνο στην αναπλήρωση του χαρτιού, αλλά και του γραφίτη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αύξηση παραγωγικότητας συνοδεύεται από μείωση του συνολικού κόστους εκτύπωσης, πλεονεκτήματα που δύσκολα κάποια επιχείρηση θα προσπεράσει.

 

Ωστόσο, παραγωγικότητα δεν σημαίνει μόνο επιδόσεις, αλλά πλέον και ευελιξία στη διαχείριση και στις επιλογές εκτύπωσης. Το Brother MFC-L5750DW διαθέτει Wi-Fi Direct για εκτυπώσεις απευθείας από το κινητό ή το tablet χωρίς σύνδεση στο εταιρικό δίκτυο, ενώ υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες mobile και cloud printing όπως AirPrint, Google Print, Mopria, ενώ υποστηρίζει και λύσεις Managed Print Services.

 

Σάρωση και εφαρμογές

Σε ότι αφορά τη σάρωση, η μηχανή προσφέρει κορυφαία ανάλυση 1200dpi, η οποία πέφτει στα 600dpi όταν χρησιμοποιείται ο κεντρικός τροφοδότης ADF 50 σελίδων που βρίσκεται στο επάνω μέρος.

Η εγκατάσταση του MFC-L5750DW στο δίκτυο γίνεται εντελώς απρόσκοπτα και ουσιαστικά χωρίς ρυθμίσεις. Το λογισμικό εγκατάστασης «είδε» τον εκτυπωτή στο δίκτυο και εγκατέστησε ένα σύνολο εφαρμογών στους υπολογιστές, όπως μια οθόνη παρακολούθησης στο tray των Windows, έναν TWAIN driver, το πρόγραμμα ανίχνευσης και εκτύπωσης ControlCenter καθώς και λογισμικό PaperPort της Nuance για τις λειτουργίες και τη διαχείριση του OCR.

Η πρόσβαση σε όλες αυτές τις εφαρμογές πραγματοποιείται απευθείας από το εργαλείο Brother Utilities, το οποίο παρέχει επίσης γρήγορη πρόσβαση στην πύλη Web Connect. Μέσω αυτού μπορεί κανείς να ρυθμίσεις τις υπηρεσίες cloud εκτύπωσης και σάρωσης για OneNote, OneDrive, Box, Google Drive, Dropbox, Facebook και Flickr. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες προστατεύεται με PIN, όπως και η δυνατότητα Easy Scan to Email της Brother.

Ο εκτυπωτής προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σάρωσης εγγράφων ως αρχείων μορφής Word, Excel ή PowerPoint τα οποία μπορεί να αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να τα αποθηκεύσει στο στο cloud. Η εφαρμογή iPrint & Scan της Brother μας επέτρεψε να εκτυπώσουμε και να σαρώσουμε έγγραφα απευθείας από ένα iPad, προσφέροντας επίσης άμεση πρόσβαση σε διαγνωστικά και ενημέρωση του firmware του εκτυπωτή.

 

Εκτυπώστε έξυπνα

Το MFC-L5750DW υποστηρίζει την πλατφόρμα PrintSmart Solutions της Brother δίνοντας τη δυνατότητα στην επιχείρηση να μειώσει την επιβάρυνση σε πόρους ΙΤ, καθιστώντας την εκτύπωση πιο αποτελεσματική με το λογισμικό διαχείρισης εκτύπωσης. Η πλατφόρμα επιτρέπει την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τη διαχείριση του εκτυπωτή ή των εκτυπωτών μειώνοντας το κόστος και διατηρώντας τα έγγραφα ασφαλή.

 


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είδος: Ασπρόμαυρος πολυλειτουργικός laser A4

Λειτουργίες: Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή, fax

Ανάλυση εκτύπωσης: 1.200 x 1.200 dpi

Ανάλυση σάρωσης: 1.200 ipm

Ταχύτητα εκτύπωσης: 40ppm

Ταχύτητα εκτύπωσης duplex: 10 ppm

Ταχύτητα αντιγραφής: 40 cpm

Ταχύτητα σάρωσης: 48 ipm

Χρόνος εκτύπωσης πρώτης σελίδας: 7,2 δευτερόλεπτα (από ready mode)

Χωρητικότητα τροφοδότη: 300 σελίδες Α4 (συνολική)

Συνδεσιμότητα: Ethernet (10Base-T/100Base-TX), IEEE 802.11b/g/n, Hi-Speed USB 2.0 & USB Host

Mobile printing: AirPrint, Android Print Service Plugin, Cortado Cloud Print, Google Cloud Print 2.0, iPrint&Scan, Mopria, Wi-Fi Direct

 

Κατασκευαστής: Brother

Διάθεση: SiliconBlue (Brother-hellas.gr), 213-0905015

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 399 + ΦΠΑ

Σχετικά άρθρα

Unified communications με το νέο Planet VGW-810FS

Οι έξυπνες λύσεις στο επίκεντρο του Xerox Partners Certification

Giorgos Athanassiadis

Η Qualisys στην υπηρεσία της… “λάμψης”

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα