11.1 C
Athens
26/01/2021
Biztech

Brother: Ένα νέο όπλο στη «φαρέτρα» της Intersys

H Intersys είναι μια εταιρεία με μεγάλη παράδοση στο MPS. Η ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Brother έρχεται σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την αγορά του MPS, αλλά και για την ίδια την Intersys η οποία ενισχύει το portfolio της με έναν πολύ σημαντικό «παίκτη» στο χώρο του printing. Για τη συνεργασία αυτή μιλάμε με τον υπεύθυνο του καναλιού και διευθυντή marketing της Intersys, Παντελή Βούλγαρη.

 


 

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει από το MPS. Όπως μας τόνισε ο κ. Βούλγαρης, η Intersys επάξια κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στο συγκεκριμένο χώρο καθώς η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία της είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου χάρη στην πολυετή πείρα ως πάροχος MPS λύσεων. «Οδηγός σε τέτοιου είδους στρατηγικής σημασίας αποφάσεις, όπως η συνεργασία με την Brother, είναι η επιθυμία μας να δίνουμε σταθερή αξία σε κάθε λύση που παρέχουμε αλλά και γρήγορη απόσβεση σε κάθε υλοποίηση. Για να το επιτύχουμε αυτό αξιολογούμε συνεχώς τις παροχές μας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη συγκεκριμένων αναγκών των πελατών αλλά και της αγοράς. Πρόκειται για την ανάγκη για μικρότερες συσκευές που συνδυάζουν την υψηλή παραγωγικότητα με χαμηλότερο κόστος. Θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύοντας την Brother στην Ελλάδα θα καλύψουμε αυτό το κενό που υπήρχε μέχρι τώρα. Η Brother προσφέρει ένα δυναμικό product portfolio, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες λύσεις εκτύπωσης-αντιγραφής και σάρωσης, από το σπίτι έως και επαγγελματικούς χώρους. Η συνεργασία των δύο εταιρειών, θα δώσει τη δυνατότητα στην Intersys να εμπλουτίσει τον κατάλογο των προϊόντων της παρέχοντας λύσεις και ειδικά σχεδιασμένες να εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Η Brother φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε την πιο επωφελή λύση για τον πελάτη με ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων για αυτόν».

 

Παντελής Βούλγαρης,
Marketing & Channel Manager
Business Imaging and Professional Print της Intersys

Η Canon είναι μια εταιρεία με την οποία έχει ταυτιστεί η Intersys όλα αυτά τα χρόνια. Με ποιον τρόπο το νέο brand θα ενσωματωθεί στις λύσεις printing που προσφέρουν ήδη οι συνεργάτες της εταιρείας; Ο κ. Βούλγαρης μας ξεκαθάρισε ότι το νέο brand έρχεται να συμπληρώσει και να διαφοροποιήσει τον προϊοντικό κατάλογο της Intersys. Mε γνώμονα την παροχή εξατομικευμένων λύσεων εκτύπωσης η εταιρεία επέλεξε την καινοτομία και αξιοπιστία της Brother προκειμένου να παρέχει εναλλακτικές λύσεις «όπου τα Canon προϊόντα δεν είναι το κατάλληλο fit».

«Το όραμά μας είναι να παρέχουμε απλές, επωφελείς λύσεις ειδικά σχεδιασμένες να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας σε χαμηλό κόστος και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ιδανικά με το συνδυασμό των δύο αυτών οίκων», κατέληξε.

 

Μείωση κόστους 45%; Πώς;

Η Brother αναφέρει ότι οι λύσεις της επιτυγχάνουν μείωση κόστους αναλωσίμων έως 55% και του κόστους σελίδας έως 45%. Η συνεργασία της Intersys με τη Brother σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία στο χώρο του MPS, όπως τονίζει ο κ. Βούλγαρης. Η Brother προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις MPS, με μειωμένο Cost Per Click, μέσω της προσαρμοσμένης σειράς αναλωσίμων για έργα Project. Αυτά τα αναλώσιμα μειώνουν το κόστος σελίδας έως και 45%. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των μηχανών και η τεχνογνωσία της Intersys στην υλοποίηση έργων MPS είναι σίγουρο πως θα παγιώσει την Brother στον ελληνικό χώρο του MPS ως βασικό παίκτη.

 

«Η Intersys ως ηγέτιδα στο χώρο εκτύπωσης στην Ελλάδα και στην υλοποίηση έργων MPS, έχει ως στόχο να αναπτύξει δυναμικά τις πωλήσεις της Brother στην Ελλάδα και να την εδραιώσει ως αξιόπιστη επιλογή και για επαγγελματικές λύσεις. H Brother επενδύει συνεχώς στη διαρκή αναβάθμιση της τεχνολογίας Inkjet και Inktank και στην εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση ακόμη και μεγέθους Inkjet Α3. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς της Brother στην Ελλάδα σε επίπεδα ανάλογα με το Ευρωπαϊκό μερίδιο της. Είμαστε αφοσιωμένοι στην εδραίωση του ονόματος της Brother στην ελληνική αγορά printing και ανυπομονούμε να γίνει, με την υποστήριξη της Intersys, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε οικιακού, αλλά και επαγγελματικού, χώρου».

 

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας

H Intersys είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος της Brother στην Ελλάδα για την πώληση μηχανημάτων εκτύπωσης και σάρωσης, την τεχνική κάλυψη (service) και τη διάθεση ανταλλακτικών και αναλωσίμων. Θα μπορεί κανείς να αγοράσει τα προϊόντα Brother μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Intersys ή εάν πρόκειται για επιχειρηματικές λύσεις σε απευθείας επικοινωνία με την ομάδα πωλήσεων της Intersys. Επίσης, παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη, κάλυψη εγγύησης και service από την εξειδικευμένη ομάδα της και δίνεται η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης έως και δύο έτη.

 

Σημαντική ενίσχυση του καναλιού

Η Intersys θεωρεί ότι η Brother θα δώσει ευκαιρίες ενίσχυσης και εξέλιξης του δικτύου των συνεργατών της ανοίγοντας το δρόμο για νέες συνεργασίες για την ίδια, αλλά και νέες πωλήσεις για τους συνεργάτες της. Όπως αναφέρει ο κ. Βούλγαρης, το επόμενο διάστημα η εταιρεία θα εστιάσει στην ανάπτυξη του καναλιού, στην κατάρτιση και εκπαίδευση των συνεργατών της ώστε να έχουν όλα τα εφόδια και γνώσεις που χρειάζονται για την «επιθετική» τοποθέτηση των προϊόντων Brother στην αγορά.

«Η Intersys έχει το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων στη χώρα με 120+ Reseller Partners, 150+ εξουσιοδοτημένους Service Partners  και ενεργή πελατειακή βάση με 2.500+ εταιρείες. Όλα τα παραπάνω θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η Brother έτσι ώστε να διεκδικήσει την θέση που της αναλογεί στην ελληνική αγορά».

Σχετικά άρθρα

Έρχονται 8ιντσα tablets με δωρεάν Office

Kitriniaris

Τα data analytics «όχημα» συνεργασίας HR και οικονομικών

Giorgos Athanassiadis

Toshiba: Πλήρης και προσιτή εμπειρία Windows στις 8 ίντσες

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα