Βραβευση λυσης της Xerox για μικρομεσαιες επιχειρησεις

H cloud-based mobile εκτυπωτική λύση Mobile Cloud Print 1 της Xerox απέσπασε τη διάκριση BLI “Pick” από τον οργανισμό Buyers Laboratory Inc. Πρόκειται για μια εκτυπωτική λύση για κινητές συσκευές, η οποία προσφέρει ισχυρά ανταποδοτικά οφέλη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες άλλωστε και απευθύνεται.

Πρακτικά, το Mobile Cloud Print 1 είναι μια cloud-based mobile εκτυπωτική λύση που προσφέρει τη δυνατότητα εκτυπώσεων από οποιαδήποτε κινητή συσκευή χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ή επιπλέον υποδομές server, δυνατότητα ιδιαίτερα σημαντική για μικρές επιχειρήσεις με περιορισμένα budget και IT υποδομές. Το Xerox Mobile Print Cloud επιτρέπει στους διαχειριστές να επιβλέπουν όλους τους εκτυπωτές συνδεμένους στο δίκτυο της εταιρείας τους, μέσω μίας μόλις διαδικτυακής κονσόλας, με τη δυνατότητα να προσαρμόζουν εύκολα τις ρυθμίσεις ασφαλείας, να παρακολουθούν τις εργασίες εκτύπωσης και την κατάσταση του εκτυπωτή αλλά και να δημιουργούν reports χρήσης.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Xerox Mobile Print Cloud  είναι ότι υποστηρίζει έναν μεγάλο αριθμό συσκευών ενώ η δυνατότητα οικονομικής επιβάρυνσης ανά εκτυπωτική εργασία, επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να πληρώνουν την εκτύπωση μέσω κινητών συσκευών ανάλογα με τη χρήση και όχι να προχωρούν σε μεγαλύτερες επενδύσεις, ως απόρροια των μακροπρόθεσμων αδειών χρήσης.