Βραβευση για τις λυσεις εκτυπωσης της Sharp

Ο Buyers Laboratory LLC (BLI), κορυφαίος οργανισμός αξιολόγησης προϊόντων και λύσεων εκτύπωσης και σάρωσης  βράβευσε το μοντέλο της Sharp MX – 6240N, στην κατηγορία των Α3 έγχρωμων εκτυπωτών υψηλής παραγωγικότητας, για την εξαιρετική αξιοπιστία και την ποιότητα εκτύπωσης, όπως ανακοινώθηκε σχετικά.

Συγκεκριμένα, το MX – 6240N διακρίθηκε ως ένα εύχρηστο μηχάνημα υψηλών επιδόσεων, με φιλικό περιβάλλον χειρισμού. Επίσης, στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται η υποστηρίξη μεγάλης ποικιλίας μέσων, ενώ η υψηλή του ταχύτητα, του επιτρέπει πολύπλοκες διαδικασίες εκτύπωσης.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα, του MX – 6240N είναι η λειτουργία σάρωσης:  Με μεγαλύτερη ταχύτητα από το μέσο όρο στη λειτουργία διπλής όψης, το μέγεθος αρχείου που προέρχεται από έγχρωμη σάρωση είναι μικρότερο από το μέσο όρο , η συσκευή υποστηρίζει μεγάλη προεπισκόπηση σάρωσης, που επιτρέπει στους  χρήστες να βλέπουν , να περιστρέψουν, να μετακινήσουν, να διαγράψουν και να κάνουν ζουμ σε σελίδες , όλα με την άκρη του δακτύλου.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης της Sharp διανέμονται στην ελληνική αγορά από την CPI.