Βελτιωμενα οικονομικα αποτελεσματα για την Pylones

Θετικά αποτελέσματα παρουσίασε το 2012 η Pylones Ηellas, ένας από τους system integrators της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία κατάφερε, παρά την συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση, αλλά και ειδικότερα την κρίση στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, να αυξήσει τα έσοδα της.

Ο κύκλος εργασιών για το 2012 διαμορφώθηκε στα 2,97 εκατ. ευρώ έναντι 2,64 εκατ. ευρώ το 2011 και 2,46 εκατ. ευρώ το 2010. Όπως δήλωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, γενικός διευθυντής της Pylones Hellas, “η συνεχιζόμενη αύξηση του τζίρου συνδυάστηκε με δύο επιπλέον θετικά στοιχεία, την παράλληλη αύξηση του πελατολογίου, με σημαντικές επιτυχίες στο ξενοδοχειακό και εφοπλιστικό τομέα και με θετικό EBITDA”.

Στόχος της Pylones Hellas για το 2013 είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να επικεντρωθεί σε προϊόντα όπως servers, storage, network equipment, application delivery controllers, application security και την συνέχιση ανάπτυξης εφαρμογών όπως εξυπηρέτηση αιτημάτων (trouble ticketing).

Όσον αφορά το 2013, το α’ τρίμηνο – παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία – η Pylones Hellas παρουσιάζει αντίστοιχα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, γύρω στο +7% επί του κύκλου εργασιών.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.