Το Asus Padfone στην Ελλαδα απο τη WestNet

Την πρώτη συσκευή στον κόσμο που συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός smartphone και την αντίστοιχη ενός tablet (με έναν ομολογουμένως μοναδικό και καινοτόμο τρόπο), του Asus Padfone, διαθέτει πλέον στην ελληνική αγορά η Westnet Distribution, μέλος του ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development.

Η νέα αυτή συμφωνία της WestNet, έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων κινήσεων της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, βάσει των οποίων φαίνεται να δίδεται έμφαση τόσο στην αγορά του mobile και του mobility συνολικά, όσο και στην εξασφάλιση αποκλειστικών και μοναδικών διανομών.

Το Asus Padfone είναι επί της ουσίας ένα εξαιρετικά προηγμένο smartphone, το οποίο ταυτόχρονα μπορεί να συνεργαστεί με μία οθόνη multitouch 10,1″, παρέχοντας στον κάτοχό του ένα κανονικότατο tablet! Όταν το Padfone βρίσκεται μόνο του λειτουργεί όπως ένα smartphone, ενώ μόλις “κουμπώσει” με την οθόνη (κρύβεται στο εσωτερικό της για την ακρίβεια), μετατρέπει τον συνδυασμό σε tablet (μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα για την προσθήκη πληκτρολογίου και αξεσουάρ).
Έτσι, το Padfone αποτελεί την “κεντρική μονάδα” του νέου αυτού διδύμου, διαθέτοντας οθόνη super AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode)  4,3 ιντσών qHD με Gorilla Glass, διπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς (Snapdragon S4) με συχνότητα λειτουργίας στα 1.5GHz, αλλά και 2 κάμερες (οπίσθια 8MP με LED φλάς και αυτόματη εστίαση και μπροστινή με δυνατότητα λήψης βίντεο σε ποιότητα VGA). Η συσκευή “τρέχει” με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), ενώ έχει  χωρητικότητα 32GB.

Όταν το smartphone μετατρέπεται σε tablet, η “νέα” ταμπλέτα λειτουργεί και ως φορτιστής για το smartphone (διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία) για όση διάρκεια είναι συνδεδεμένη μαζί του.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο σε μεγάλες αλυσίδες retail και σύντομα θα βρίσκεται σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης.