ΑSRock: Ο κυριαρχος στις motherboards!

Παγκόσµια αναγνωρισµένος κατασκευαστής motherboards, η ASRock ιδρύθηκε στις αρχές της προηγούµενης δεκαετίας. Με κύριο στόχο να εδραιωθεί γρήγορα στην συνείδηση των καταναλωτών σαν µια πραγµατικά δραστήρια εταιρεία µε πάθος για την τεχνολογία, αυτή την στιγµή είναι ένας από τις τρεις µεγαλύτερους vendors µητρικών παγκοσµίως!
Βασίζει τις προσπάθειές της στο να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόµες και αξιόπιστες µητρικές. Σχεδιάζει προϊόντα µε γνώµονα την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τη µέγιστη επεκτασιµότητα µε υψηλές επιδόσεις και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστικές τιµές.

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και τη γνωστή αξιοπιστία των προϊόντων της, οι µηχανικοί της ASRock δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτοµέρεια: τις ηλεκτροµαγνητικές παρεµβολές, τη θερµότητα και την ακουστική, µε σκοπό να πετυχαίνουν πάντα την µέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Επίσης, δίνουν µεγάλη προσοχή στο θέµα της προστασίας του περιβάλλοντος µε την κυκλοφορία προϊόντων µε περιορισµό των επικίνδυνων ουσιών, καθώς και πολύ χρήσιµες λειτουργίες µε σκοπό τη µέγιστη εξοικονόµηση ενέργειας.

Τέλος, η ASRock είναι ο µοναδικός µεγάλος κατασκευαστής, ο οποίος και υποστηρίζει ενεργά παρωχηµένες τεχνολογικά πλατφόρµες (για παράδειγµα socket 478 & 775), µε σκοπό την µη απαξίωση παλαιότερων υπολογιστών των πελατών της.

Η NetConnect A.E., επίσηµος διανοµέας της AsRock, προσφέρει τη µεγαλύτερη γκάµα µητρικών στην Ελλάδα µε πάνω από 50 µοντέλα µητρικών άµεσα διαθέσιµα, εγγύηση 2 η 5 ετών, ανάλογα µε τον τύπο µητρικής, και κορυφαίο after sales support µε διαδικασίες άµεσης αντικατάστασης και DOA προαντικατάστασης.

Info: NetConnect, 210-9926 440, www.netconnect.gr