Αποκτηστε δωρεαν λογισμικο απο τη Microsoft!

Για μία ακόμη χρονιά και στα πλαίσια του θεσμού  Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, η Microsoft Hellas προσφέρει δωρεάν λογισμικό στους νικητές του συγκεκριμένου διαγωνισμού.  Το βραβείο απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια επιδεικνύουν καινοτομία, βιωσιμότητα, χρηματοοικονομική σύνεση και ρεαλισμό, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν άτοκη χρηματοδότηση ύψους €700.000, καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης και συμβουλευτική καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων. Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και την ευημερία της Ελλάδας, η Microsoft Hellas θα διαθέσει στις νικήτριες επιχειρήσεις λογισμικό προκειμένου να οργανωθούν και να υποστηρίξουν καλύτερα τη λειτουργία και την ανάπτυξή τους.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας χρηματοδοτείται και διαχειρίζεται από τον όμιλο Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν αίτηση άτομα ή ομάδες προσώπων, καθώς και υφιστάμενες ιδιωτικές – μη εισηγμένες – εταιρίες, οι οποίες ωστόσο είναι σε θέση να αποδείξουν ότι διαθέτουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα που δεν απορρέει από την βασική τους δραστηριότητα και δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί επαρκώς από ίδιους πόρους.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τώρα την ιστοσελίδα www.hellenicaward.com για περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί στις 4 Μαρτίου 2015. Τα ονόματα των φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις αρχές Μαΐου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν στα τέλη Μαΐου. 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.