Ανανεωμενο πακετο υπηρεσιων M2M απο τη Vodafone

Στην ανακοίνωση ενός νέου πακέτου ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (M2M – Machine-to-Machine) προχώρησε η Vodafone. Πρόκειται  για το Vodafone M2M Full Control, το οποίο η εταιρεία έχει αναπτύξει και διαθέτει μέσω της ελληνικής θυγατρικής της Zelitron.

Οι εφαρμογές που συνθέτουν το Vodafone M2M Full Control περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες υποδομές (hardware, software) οι οποίες μέσω του ασύρματου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνουν τα δεδομένα σε μια κεντρική εφαρμογή των υπηρεσιών. Εκεί, οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω ενός απλού web browser και ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet από PC, laptop, αλλά και smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Μ2Μ που παρέχει η Vodafone  περιλαμβάνεται το σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου μονάδων ψύξης Vodafone Cooler Control, την υπηρεσία διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων Vodafone Fleet Control και την υπηρεσία παρακολούθησης και ελέγχου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και κατανάλωσης φυσικού αερίου Vodafone Energy Control.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη